STOP THE PRESS!

TTT-Klubi tarjoaa monipuolisia elämyksiä marraskuussa

Alkavaan marraskuuhun TTT-Klubi tarjoaa monipuolisia elämyksiä teatterin, musiikin ja stand upin saroilta. Tunnelmallinen ja lämminhenkinen klubimiljöö sopii erityisen hyvin juuri syksyn pimeneviin iltoihin.

Lauantaina 4.11. klo 22 Viitasen Piia -yhtye puhuttelee lauluillaan kuin kynttilänvalo. Uusin levy Laulumaa on ”täysosuma, joka valaiseen synkän yön”, kirjoitti Helsingin Sanomat viiden tähden arviossaan. MTV valitsi saman albumin vuoden parhaaksi kotimaiseksi levyksi. ”Teksteissäni ollaan inhimillisten ja pienten asioiden äärellä, ja samalla maailman suurimpien”, lauluntekijä Piia Viitanen on sanonut. Viitasen Piian lisäksi kattaukseen kuuluu oma soolosetti Topi Sahalta. Luvassa on myös muutama yhteinen, varta vasten tätä iltaa varten valmisteltu numero.

Samana lauantaina 4.11. klo 19 TTT-Klubin ohjelmistoon tekee hetkeksi paluun Ei huono – Porista Pariisiin. Käsikirjoitetun draamakonsertin muodossa Jorma Uotinen kertoo kiehtovan elämänsä sattumuksista sekä laulaa Trio Avecin säestyksellä. Ei huono nähdään TTT-Klubilla enää neljästi.

Kuluvan viikon perjantaina 3.11. klo 19 nousee lavalle syyskauden toiseen esitykseensä Alivaltiosihteeri. Radiosta tutusta kolmikosta saadaan nyt myös näköhavainnot! Rutikuiva ilta pitää sisällään virallisimpia hupailuja, kuten Iskuvinkkejä meneville miehille, Ulkoistamisesta, Keletapit, Viikon luontoääni: muutosvastarinta ja Iltasatu EU-virkamiehille.

Kansallisteatterin Timo Tuominen tulkitsee Breliä

Torstaina 9.11. klo 19 TTT-Klubilla vierailee ensimmäistä kertaa Kansallisteatterin karismaattinen näyttelijä Timo Tuominen. Hän tulkitsee yhdessä nelihenkisen yhtyeen kanssa chansonin mestarin Jacques Brelin lauluja. Niiden kautta Tuominen kertoo elämästä varjoineen ja valoineen, ironisesti ja herkästi, yksilöllisesti ja yhteiskunnallisesti.

Tuomisen vierailu on hänen ainoa esityksensä TTT-Klubilla syksyllä.

TTT-Klubin ohjelmistoa:
Ti 31.10. klo 18 Tunne tekijät -keskustelutilaisuus (Presidentti ja tyttö)
Ke 1.11. klo 19 Luolamies
Pe 3.11. klo 19 Alivaltiosihteeri
Pe 3.11. klo 21 Yle Perjantai suora lähetys TV1
La 4.11. klo 19 Ei huono – Porista Pariisiin
La 4.11. klo 22 Viitasen Piia, Topi Saha
Ke 8.11. klo 19 Mars vs. Venus?
To 9.11. klo 19 Timo Tuominen Encore Brel
Pe 10.11. klo 19 Stand up: Haustola, Jahangiri, Vaismaa
Pe 10.11. klo 21 Yle Perjantai suora lähetys TV1
La 11.11. klo 19 Mars vs. Venus? (loppuunmyyty)
La 11.11. klo 22 Irina Björklund – Finlandais