STOP THE PRESS!

Koukuttava kirjasarja Kepler62 saa jatkoa

Kepler62 Timo Parvelan, Bjørn Sortlandin ja Pasi Pitkäsen kansainvälinen kirjasarja Kepler62 saa kovasti odotettua jatkoa vuonna 2018. Kirjasarjan toinen tuotantokausi vie lukijansa uuteen maailmaan, jossa entiset säännöt eivät enää päde. Kepler62:n ensimmäisen tuotantokauden vastaanotto on ollut huima – kirjat ovat koukuttaneet lukijansa ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kepler62 -kirjasarjan ensimmäisen tuotantokauden päättävä kirja Kepler62 Kirja kuusi: Salaisuus ilmestyi lokakuussa. Sarjassa on nyt ilmestynyt kaikkiaan kuusi juonivetoista kirjaa, jotka vievät lukijansa suureen avaruusseikkailuun. Sarjan ensimmäinen kirja Kepler62 Kirja yksi: Kutsu ilmestyi lokakuussa 2015. Kirjat julkaistaan samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa.

Kepler62 -kirjasarja on todella löytänyt lukijansa. Sarjan kirjoja lukevat ahmien niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Vanhemmilta saatu kiittävä palaute kertoo, että Kepler62 on houkutellut kirjojen pariin myös lapsia, jotka eivät aiemmin ole olleet innostuneita lukemisesta. Kirjasarjan suuri suosio on huomattu myös kirjastoissa – kirjoja kysellään ja varataan innokkaasti. WSOY:n lasten ja nuorten kirjojen kustantaja Paula Halkola iloitsee ilmiöstä.

”Kepler62 -sarjan menestys kertoo vahvaa viestiä siitä, että lapset kyllä innostuvat lukemisesta, kun kirja on oikea. Näitä kirjoja rakastavat niin pojat kuin tytötkin hämmästyttävän laajalla ikäskaalalla. On ilo kertoa, että Kepler62 -kirjasarjan toisen tuotantokauden myötä seikkailu jatkuu syksyllä 2018.”

Kirjasarjan suosio ilahduttaa myös kirjailija Timo Parvelaa.

”Pitkällä kirjailijaurallani en ole saanut yhdestäkään kirjastani niin riemastunutta, spontaania ja positiivista palautetta kuin Kepler62 -sarjasta. Olen ylpeä ja iloinen siitä, että olemme Bjørn Sortlandin ja Pasi Pitkäsenkanssa onnistuneet luomaan maailman, johon niin monet ja monenlaiset lukijat haluavat matkustaa kanssamme”.

Kerpler62- sarjaa kirjoittavat yhdessä Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland. Sarjassa joukko nuoria lähetetään avaruuteen asuttamaan tuntematonta planeettaa. Pasi Pitkäsen taidokas kuvitus tavoittaa sekä kosmisen pelon että lasten välisen lämmön.

BE PART OF THE STORY – LÄHDE MUKAAN HURJAAN AVARUUSSEIKKAILUUN!