STOP THE PRESS!

Monopoly: Queen Edition -lautapeli on koko perheen rock-klassikko

Monopoly QueenPAN Vision Finland Oy on tuonut myyntiin Monopoly: Queen Edition -lautapelin, joka on yhden maailman suosituimman klassikkolautapelin uusi erikoispainos.

Monopoly: Queen Edition seuraa perinteisen Monopoly-lautapelin sääntöjä ja tavoitteita, mutta kokonaisteema on sovitettu legendaarisen Queen-yhtyeen maailmaan. Klassisten katujen sijaan pelissä on kaupan kuuluisia keikkapaikkoja, joissa Queen on esiintynyt vaatimattomista pikkuklubeista aina Wembley-stadionille asti.

Perinteiset asemat on puolestaan korvattu hittibiiseillä, kuten Bohemian Rhapsody ja Radio Ga Ga. Talojen ja hotellien sijaan pelaajat voivat rakentaa Queenin viimeisimmän kiertueteeman mukaisia lavarakenteita. Pelinappulatkin ovat Queen-fanien mieleen, sillä valikoimaa riittää Brian Mayn kitarasta Break Free -biisin pölynimuriin. Myös toimintakortit on sovitettu Queenin keikkamaailmaan ja rahaliikenne hoidetaan tietenkin Queen-seteleillä.

Pelipaketissa olevalla QR-koodilla saa lisätietoja pelin tapahtumapaikoista ja yksityiskohdista Queen-yhtyeen sivustolta. Näin pelikokemus syvenee vielä entisestään, kun Queeniin liittyvät historiatiedot aukeavat uudella tavalla.

Monopoly: Queen Edition -lautapeli on koko perheen rock-klassikko, joka on myös täydellinen lahjaidea. Peliin voi halutessaan uppoutua tuntikausiksi kerrallaan ja taustamusiikiksi kannattaa valita vaikkapa 28 hittibiisin kokoelma-albumi Live At Wembley Stadium, jonka voi kuunnella esimerkiksi Spotify-suoratoistopalvelussa osoitteessa https://open.spotify.com/album/74VmDpx1yWY5sOYA1KkWmZ.

Itsensä Queen-kitaristilegenda Brian Mayn 18 minuuttia kestävä esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/v8b6_wWpR4Q.

Monopoly: Queen Edition sopii yli 8-vuotiaille rokkitähdille ja sitä voi pelata 2-6 pelaajaa kerrallaan.

Monopoly: Queen Edition -lautapeli on saatavana välittömästi 29,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.