STOP THE PRESS!

Suomen Lontoon instituutti hakee ohjelmaa vuodelle 2018

Suomen Lontoon instituutin avoin ohjelmahaku kulttuuri-, taide- ja yhteiskunta-alan osaajille on alkanut. Etsimme monipuolisesti teoksia tai hankkeita esimerkiksi näyttämötaiteiden, designin ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Ohjelmahaun tavoitteena on löytää ja tukea ajankohtaisia ja tuoreita ideoita sekä teemoja, jotka edistävät positiivista yhteiskunnallista kehitystä.

Ensi vuoden ohjelmaa haetaan erityisesti seuraavilta alueilta:

  •  Tarinankerronta AR/VR-ympäristöissä (augmented/virtual reality)
  •  Kestävä kehitys designin alueella
  •  Sukupuolten tasa-arvo
  •  Monimuotoinen yhteiskunta

Ehdotukset tulee lähettää Instituutille sähköpostitse 10. joulukuuta 2017 mennessä, ja hakijat saavat tiedon mahdollisesta jatkoon pääsystä viimeistään 21. joulukuuta 2017. Jatkoon valitut ehdotukset voivat saada pienen avustuksen ehdotuksen kehittämistä varten. Lopullinen valinta tehdään tammikuussa 2018.

Suomen Lontoon instituutti on suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan asiantuntija, joka toimii Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Tunnistamme ja tuemme uusia teemoja, tapahtumia, yhteisöjä ja tekijöitä taiteen kentällä, sekä nostamme julkiseen keskusteluun yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kannalta olennaisia kysymyksiä. Instituutti tukee suomalaisten taiteilijoiden, tutkijoiden ja muiden yhteiskunnallisten- ja kulttuuritoimijoiden kansainvälistymistä.

“Haluamme löytää tuoreet ideat suoraan suomalaisilta tekijöiltä ja auttaa parhaiden ideoiden toteutusta sopivimpien paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa” Instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg sanoo Lontoossa.

Hakemukset ja lisätiedot täältä.