STOP THE PRESS!

Joulujuoksulla autetaan lapsia

Joulujuoksulla autetaan jälleen kotimaan lapsia lauantaina 2.12. Helsingissä. Luvassa on hauska koko perheen tapahtuma ja mukana myös lapsille oma joulujuoksu. Tapahtumaan odotetaan jopa 1500 innokasta osallistujaa. Joulujuoksu on Pelastakaa Lapset ry:n ja Icebug Finlandin tapahtuma, jolla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi.

Apua tarvitsevien lasten määrä on kasvanut Suomessa hälyttävästi taloudellisen taantuman seurauksena. Suomessa elää yli 100 000 lasta köyhissä perheissä. He ovat syrjäytymisvaarassa.

Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksu järjestetään 2.12. Helsingissä, alkaen klo 15 Finlandia-talolla. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, sillä viiden tai kymmenen kilometrin matkan voi juosta tai vaihtoehtoisesti kävellä viisi kilometriä. Reitti kulkee kauniin Töölönlahden ympäri. Jo neljättä kertaa järjestettävässä tapahtumassamme on myös lasten oma Joulujuoksu. Pukeutumalla jouluiseen asuun voi osallistua myös naamiaiskilpailuun. Kolme nopeinta naista ja miestä sekä kolme parhaiten pukeutunutta palkitaan.

Tapahtumassa on luvassa iloista joulutunnelmaa ja hyvää musiikkia! Musiikista vastaavat tämän hetken kiinnostavimpiin uusiin artisteihin lukeutuva LEO sekä naiskuoro Elegia. Osallistumishintaan (30 tai 40 €) sisältyy joulujuoksupipo, diplomi, ajanotto sekä huoltopalvelut ja ensiapu reitillä ja maalissa. Viime vuoden Joulujuoksuun osallistui yli 1200 iloista juoksijaa. Tänä vuonna paikalle odotetaan jopa 1500 osallistujaa.

Osallistumalla Joulujuoksuun voi samalla auttaa kotimaan hädänalaisia lapsia ja lapsiperheitä. Tapahtuman tuotto ohjataan Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön, kuten köyhyydessä elävien lasten auttamiseen. Pelastakaa Lasten joulukeräyksen ja Joulujuoksun tuottojen turvin muun muassa maksamme lasten harrastusmaksuja sekä hankimme nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle.

Joulujuoksuun voi osallistua osoitteessa: https://www.joulujuoksu.fi/fi/ilmoittaudu/

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen voi myös osallistua:

(Keräyslupa: Poliisihallitus POL-2015-7368. Voimassa1.1.2016–31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta).