STOP THE PRESS!

Tuntematon-tanssiteos pohtii sotaa neljännen sukupolven ja naiseuden näkökulmasta

Miten neljä sukupolvea sitten taisteltu sota näkyy meissä vielä tänä päivänä? Tätä kysymystä selvittelee Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajan tutkinto-ohjelman lehtori ja koreografi Outi Räsäsen tanssinopettajaopiskelijoiden kanssa yhteistyössä luoma tanssiteos Tuntematon.

Outi Räsänen ja tanssinopettajaopiskelijat ovat hakeneet inspiraatiota tanssiteokseen Väinö Linnan kulttiteoksesta Tuntematon sotilas. Tanssiteos on osa Oamkin Suomi 100 -juhlavuoden tuotantoja.

Teoksen tuotannosta vastaavat tanssinopettajaopiskelijat. Sekä teos että sen tuottaminen kuuluvat heidän opetussuunnitelmansa mukaisiin opintoihin. Oamkin musiikin tutkinto-ohjelman opiskelijat vastaavat teoksen musiikin uudelleen sovittamisesta ja esittämisestä. Opiskelija Joni Nyberg on myös säveltänyt osan teoksen musiikista.

Tanssiteos esitetään Oamkin Kotkantien kampuksen näyttämösalissa (Kotkantie 1, Oulu) seuraavasti:

keskiviikko 29.11. kello 19.00
torstai 30.11. kello 14.00 ja kello 19.00
perjantai 1.12. kello 14.00 ja kello 19.00

Lipun hinta on 10 euroa ja sen voi ostaa etukäteen verkkokaupasta osoitteesta puoti.folkjam.fi tai tuntia ennen näytöksen alkua Kotkantien kampuksen aulasta. Lippuja voi myös varata sähköpostitse osoitteesta tanssi(at)oamk.fi. Varatut liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua. Teoksen suositeltu ikäraja on 12 vuotta.

Teoksen sivut löytyvät Facebookista: facebook.com/events/128774657848903