STOP THE PRESS!

Maailman nopein pelaaja löytyi Hollannista

Logitechin ja McLaren-formulatallin yhteistyössä järjestämä World’s Fastest Gamer -kisa on päättynyt. Nimensä mukaisesti kisassa etsittiin maailman nopeinta virtuaalikuljettajaa McLarenin simulaatiotyöhön. Aivan kuten oikeita autojakin ohjastavat formulakuljettajat, myös simulaatiokuljettajilta odotetaan ensiluokkaisia ajotaitoja, rautaisia hermoja, hyvää fyysistä kuntoa ja työhön sopivaa luonnetta.

Useamman välikarsinnan ja sen jälkeen loppukisat läpikäyneet kuljettajat ovat kisailleet lukemattomia kilometrejä Logitech G -rattiohjaimilla ja -pelikuulokkeilla varustautuneina. Ympäri maailmaa tulleet pelaajat ottivat osaa vaativiin ajokisoihin, joita myös striimattiin nettiyleisön nähtäväksi. Vaikka kisaan osallistui monia todella kyvykkäitä kuljettajia, lopulta vain yksi voi olla ykkönen.

Voittajakuljettajaksi löytyi alankomaalainen Rudy van Buren, joka valikoitui tuomariston vaikean päätöksen jälkeen kokonaiskisan voittajaksi. Logitech G onnittelee van Burenia voitosta ja uudesta pestistä McLarenin formulatallissa!

Voittajan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/np2-z4pkCjk.