STOP THE PRESS!

Mari Rantasilan ohjaaman Puluboin ja Ponin leffan teaser-traileri julki

Puluboin ja Ponin leffa

Kuva: Kuokkasen kuvaamo © Pohjola-filmi, 2017

Huippusuosittuun kirjasarjaan perustuva koko perheen elokuva saa ensi-iltansa elokuussa 2018.

Vauhdikkaan Puluboin ja pienen Poni-tytön yhteisestä kesästä kertovan Puluboin ja Ponin leffan ensimmäinen teaser-traileri on julkaistu. Mari Rantasilan (mm. kolme ensimmäistä Risto Räppääjä -hittielokuvaa) ohjaama elokuva kuvattiin Helsingissä kesällä 2017, ja se saa valtakunnallisen teatteriensi-iltansa ensi vuoden elokuussa.

Tuore teaser-traileri on katsottavissa täällä: youtu.be/nfMhGD3U4GM

Puluboi ja Poni ovat nousseet riemastuttavalla kohelluksellaan ilmiöksi, joka jatkaa edelleen kasvamistaan. Elokuva perustuu Veera Salmen menestyksekkääseen Puluboi ja Poni -kirjasarjaan. Otavan julkaiseman kirjasarjan ensimmäinen osa, Puluboin ja Ponin kirja, ilmestyi vuonna 2012. Tänä syksynä julkaistiin jo sarjan viides kirja, jouluaiheinen Puluboin ja Ponin komerokirja.

Puluboin ja Ponin leffan on käsikirjoittanut Veera Salmi yhdessä Hannamaija Matilan kanssa. Elokuvassa hulvatonta Puluboita esittää Aapo Puusti, ja koulun aloittamista jännittävää Ponia näyttelee Jenni Lausi. Aikuisten rooleissa nähdään Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen, Jaana Pesonen ja Seppo Halttunen.

Elokuvan tuottaa Elina Pohjola Pohjola-filmistä ja levittää B-Plan Distribution.

Elokuvasta
Seitsemänvuotias Poni, oikealta nimeltään Mai, ei halua mennä kouluun. Hän haluaa olla poni: pukeutua tekoturpaan ja laukata Kallion katuja kengät kopisten, villinä ja vapaana. Koulun alku kuitenkin lähestyy, ja aikuisten mielestä tällaisten leikkien on loputtava. Koulussa pitää olla kunnolla. Aina pitää olla kunnolla.

Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi, omalaatuinen lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Puluboilla on ratkaisu kaikkiin ongelmiin – vaikeatkaan asiat eivät ole liian vaikeita, kun antaa mielikuvituksen lentää! Punk-henkinen Puluboi tuo Ponin kesään roppakaupalla väriä ja kierroksia, sillä hänen kanssaan kaikki on mahdollista. Töttölöö!

Puluboin ja Ponin leffa verkossa:
puluboinjaponinleffa.fi
facebook.com/puluboinjaponinleffa