STOP THE PRESS!

Kevään heveimmän komedian traileri on julkaistu

Hevireissu, Kuva: Harri Räty / Making Movies, 2017

Kuva: Harri Räty / Making Movies, 2017

Johannes Holopainen ja Minka Kuustonen tähdittävät kevään heveintä komediaa, jonka traileri on juuri nähnyt päivänvalon.

Elokuvan pääroolissa nähtävä Johannes Holopainen teki syksyllä elokuvakankailla ison vaikutuksen Kariluodon roolissa suurelokuvassa Tuntematon sotilas. Elokuvassa Hevi reissu Holopainen näyttelee Turoa, pikkukylän kovimman (ja ainoan) metalliyhtyeen laulajaa, joka saa bändikavereidensa (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) kanssa elämänsä tilaisuuden – jos vain uskaltaa tarttua siihen. Päähenkilön sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen, Onnenonkija, Kesäkaverit), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Herkullisissa sivurooleissa nähdään mm. Chike Ohanwe, Kai Lehtinen, ja Martti Syrjä.

Elokuvan on tuottanut hetki sitten Tyttö nimeltä Varpu -elokuvasta Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon saanut Making Movies, jonka muita elokuvia ovat mm. Miekkailija, Hyvä postimies ja Musta jää. Tuottajina toimivat Kai Nordberg ja Kaarle Aho. Hevi reissu on buddykomediana Making Moviesille uusi aluevaltaus. Se on myös uuden polven esikoisohjaajien Jukka Vidgrenin ja Juuso Laation esikoisohjaus. Elokuva on kuvattu kesällä 2017 Koillismaalla, Norjassa ja Helsingissä. Elokuvan oikeudet omistaa Scanbox ja sen levittää Suomessa Finnkinon elokuvalevitys.

 

Elokuvan synopsis

Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Johannes Holopainen) ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta vaan vapaa-ajallaan mies ärjyy mikrofoniin seudun kovimman ja ainoan metalliyhtyeen laulajana. Yllättävien sattumusten kautta Turolle ja hänen bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille lavoille. Tiedossa on hevi reissu.

Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain. Turon sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon arkkivihollinen Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Walhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.

Katso Hevi reissu -elokuvan traileri: