STOP THE PRESS!

Rakastettu verkkoroolipeli Star Stable ilmestyy suomenkielisenä jouluksi

Star Stable on tytöille suunnattu, verkossa livenä pelattava seikkailuroolipeli, jossa ratsastajat seikkailevat ja ratkovat ongelmia yhdessä muiden ratsukoiden kanssa. Valvotussa yhteisössä on jo 12 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailman. 

Tietokoneella pelattava Star Stable rohkaisee pelaajia ratkaisemaan ongelmia ja voittamaan haasteita yhteistyön avulla. Peli sijoittuu vivahteikkaaseen fantasiamaailmaan Jorvik-saarelle, jonka pelaajat pyrkivät pelastamaan vaarallisilta vihollisilta. Samalla kilpaillaan hevoskisoissa, koulutetaan omaa hevosta ja hankitaan erilaisia taitoja ja varusteita.

Star Stable on yksi harvoista tytöille suunnatuista online-roolipeleistä maailmassa. Kaikki pelaajahahmot ovat tyttöjä.

”Olemme onnistuneet luomaan Star Stable -pelin ympärille vahvan ja voimaannuttavan tyttöjen verkkoyhteisön. Meille on tärkeää toimia roolimallina perinteisesti miesvaltaisessa pelimaailmassa. Työntekijöistämmekin lähes 60 prosenttia on naisia”, sanoo Star Stablen suomalainen markkinointipäällikkö Taina Malén. 

Suomalaiset rakastuivat ensimmäisenä Star Stableen

Suomalaisilla on erityinen historia ruotsalaislähtöiseen Star Stable -peliin.

”Star Stablen esiäiti, CD-romilla ilmestynyt Starshine Legacy oli 2000-luvun alkupuolella erityisen suosittu juuri Suomessa. Suomessa on paljon heppahulluja nuoria, tästä kertoo myös keppari-harrastuksen suosio. Toivon, että keppariharrastajat ja muutkin innostuvat nyt pelaamaan suomenkielistä Star Stablea”, Taina Malén sanoo.

Star Stable -yhteisö toimii aktiviisesti sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa. Esimerkiksi YouTube-kanavalle on rekisteröitynyt 153 000 ihmistä ja fanien luomia pelivideoita on jo 1,2 miljoonaa.

Faktoja Star Stablesta:

– 14 kielellä, uutuutena suomi

– 12 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa

– 500 000 kuukausittaista käyttäjää

– Kansainvälinen PC- ja Mac-alusta

– MMORPG eli massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli, johon tulee joka viikko uutta sisältöä

– Pelin tarina sisältää enemmän tekstiä kuin Taru sormusten herrasta -trilogia

– Kaikki hahmot ovat tyttöjä, hevosrotuja on 29

– Ensimmäiset viisi tasoa ovat maksuttomia, sen jälkeen 1kk 8,49 $, 3 kk 20,99 $ ja rajaton 74,99 $.