STOP THE PRESS!

OnniBus.comin lipunmyynti laajenee Tampereelle, Saloon ja Hämeenlinnaan

  • Matkahuollon pisteet alkavat myydä OnniBus.comin lippuja Turku–Tampere ja Tampere–Hämeenlinna–Helsinki -välille
  • Tampere–Helsinki ja Turku–Tampere -liput myydään 15 euron hintaan ja Tampere–Hämeenlinna-liput 9 eurolla
  • Edullisin paikka hankkia lippu on edelleen yhtiön verkkokauppa, jossa on juhlan kunniaksi runsaasti 3 euron matkoja

OnniBus.com laajentaa lipunmyyntiään maanantaista 4.12.2017 lähtien Matkahuollon pisteisiin Tampereella ja Hämeenlinnassa. Näissä pisteissä myytävään valikoimaan kuuluvat vastedes Turku–Tampere ja Tampere–Hämeenlinna–Helsinki -matkat. Samalla Turku–Helsinki-välin lipunmyynti laajennetaan Salon linja-autoasemalle.

Uudistukset ovat jatkoa lokakuulle, jolloin OnniBus.com laajensi lipunmyyntinsä Turussa ja Helsingin Kampin kaukoliikenneterminaalissa sijaitseviin Matkahuollon pisteisiin ja lisäsi matkustajien maksuvaihtoehtoihin myös käteisen.

”Yhteistyö Matkahuollon kanssa Turku Helsinki-välillä on osoittautunut erittäin onnistuneeksi ja olemme saaneet runsaasti kiitosta asiakkailta saatavuuden ja maksutavan paranemisesta. Laajennamme Matkahuollon lipunmyynnin vaiheittaista kokeilua myös Tampereen ja Hämeenlinnan linja-autoasemille Turku Tampere ja Tampere Hämeenlinna Helsinki-reiteillä. Operatiivisista syistä käteinen ei ole mahdollinen maksuväline kuljettajalta myytävissä lipuissa, joten yhteistyön kautta saamme 1, 3 ja 9 -teiden muodostaman kasvukolmion pääväylille asiakkaillemme uuden lipunosto- sekä maksutavan”, kommentoi Petteri Rantala, OnniBus.comin kaupallinen johtaja.

Nyt laajeneva Matkahuolto-yhteistyö on osa OnniBus.comin asiakaspalvelujen kehittämistä, sillä sen kautta voivat ostaa lipun myös ne, joilla ei ole netinkäyttömahdollisuutta. Esimerkiksi Tampere–Helsinki tai Tampere–Turku-lippu maksaa Matkahuollon pisteestä 15 euroa ja Tampere–Hämeenlinna 9 euroa. OnniBus.comin verkkokauppa on edelleen edullisin paikka ostaa matkalippu.

Yhtiö juhlistaa yhteistyötä verkkokaupassaan kampanjalla tarjoten 3 euron matkoja Turku–Tampere–Helsinki-matkoille. Edun saa verkkokaupassa kampanjakoodilla TRIANGELI. Matkojen varausaika on 4.–17.12.2017 ja matkustusaika 5.–24.12.2017. Ostoskorin summaan lisätään yhden euron varausmaksu.