STOP THE PRESS!

Älykkäillä Huawei-kuntoiluvälineillä jouluherkkujen sulattelu onnistuu helpommin

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group edustaa Huawein älypuhelintarvikkeita. Näitä ovat muun muassa älykkäät kuntoiluvälineet, joiden avulla jouluherkkujen sulattelu onnistuu helpommin. Huawei-kuntoiluvälineet auttavat treenaamisen motivoinnissa, kun tavallinen kuntoilu tuntuu tylsältä puurtamiselta.

 

Huawei Body Fat Scale 4Huawei Body Fat Scale on henkilökohtainen valmentaja

Rasvaprosentti ja monet muut arvot ovat yhtä tärkeitä kehon terveyden mittareita kuin perinteiset paino ja painoindeksi. Älykäs Huawei Body Fat Scale -henkilövaaka mittaa ja analysoi kehon yhdeksää erilaista arvoa samaan aikaan. Näitä ovat perusaineenvaihdunta, painoindeksi, kehon nesteprosentti, kehonpaino, rasvaprosentti, luumassa, lihasmassa, proteiiniarvo ja sisäelinten rasvapitoisuus. Älykäs vaaka on helppokäyttöinen ja se tunnistaa jopa kymmenen eri käyttäjää automaattisesti. Vaaka siirtää langattomalla Bluetooth-yhteydellä tiedot automaattisesti Android- tai iOS-laitteiden Huawei Body Fat Scale -sovellukseen. Mittaustuloksia on helppo seurata älypuhelimella tai tablettilaitteella. Vaakaa voi käyttää myös itsenäisesti painon ja rasvaprosentin nopeaan mittaukseen, jolloin tulokset on luettavissa suoraan laitteen näytöltä. Huawei Body Fat Scale on erinomainen, yksinkertainen ja tyylikkäästi lasista muotoiltu apuväline kehon terveyden tarkkailuun.

 

Huawei A2 Sports Band 6 Huawei A2 Sports Band tuo lisää energiaa päivittäiseen elämään

Huawei A2 Sports Band -aktiivisuusranneke seuraa liikkeitä ja pulssia jatkuvasti eikä vain kuntoillessa. Se kertoo, kun rannekkeen käyttäjä on istunut liian kauan ja on aika liikkua. Se seuraa myös nukkumista, jolloin se voi parantaa unen laatua ja päivittäistä elämää, kun käyttäjä on virkeämpi ja energisempi. Rannekkeella voi liikkuessa vastata viesteihin ja puheluihin pienen OLED-kosketusnäytön avulla. Ranneke toimii jopa yhdeksän päivää yhdellä latauksella ja sitä voi ladata magneettisella laturilla. Huawei A2 Sports Band yhdistyy langattomasti Android- ja iOS-laitteisiin Bluetooth-yhteyden avulla ja hyödyntää ilmaista Huawei Health -sovellusta tulosten seuraamiseen.

 

Huawei AM61 xSport 4Huawei AM61 xSport -urheilukuulokkeet ovat täydelliset treenikumppanit

Langattomat Huawei AM61 xSport -urheilukuulokkeet on suunniteltu aktiiviseen kuntoiluun ja rajuun urheiluun. Niillä voi sekä kuunnella musiikkia ja treeniohjeita että puhua puheluita. Tyylikäs muotoilu takaa, että kuulokkeet ovat aina mukavasti korvissa eivätkä turhat johdot häiritse käyttöä. Kuulokkeiden magneettisen selkäosan ansiosta tulpat pysyvät kiinni toisissaan, kun ne roikkuvat kaulalla. Näin ne eivät myöskään katoa helposti. Mikronitason komposiittielementtien ansiosta äänentoisto on laadukasta syvällä bassotoistolla. Älykkäät ääniviestit tarjoavat dynaamisen käyttökokemuksen ja auttavat tekemään kuulokkeista erinomaisen treenikumppanin. Uuden ja paremman litiumpolymeeriakun ansiosta kuulokkeiden käyttöaika on jopa 11 tuntia ja valmiustila jopa kymmenen päivää.

 

Hinta ja saatavuus
Huawei Body Fat Scale, Huawei A2 Sports Band ja Huawei AM61 xSport ovat saatavana heti 59, 49 ja 55 euron suositushintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.