STOP THE PRESS!

CupOfTherapy mukana kansainvälisillä design-markkinoilla

Cup of TherapyEtelä-Koreassa järjestetään 3.-25.12. suomalaisen designin joulumarkkinat, joihin mielenterveyttä näkyväksi kuvittava CupOfTherapy on valittu mukaan. Markkinoiden toteutuksesta TRE Christmas Marketin kanssa vastaavat Finpro ja Hana Bank.

Suomalainen suunnittelu on herättänyt Koreassa runsaasti kiinnostusta ja tapahtumaan on saapunut useita paikallisia jälleenmyyjiä tutustumaan tuotteisiin. CupOfTherapylta on paikan päälle matkannut muun muassa kierrätysmateriaaleista valmistettuja paitoja, kortteja ja julisteita. CupOfTherapyn kuvamaailmasta vastaa taiteilija Matti Pikkujämsä ja teksteistä psykoterapeutit Antti Ervasti ja Elina Rehmonen.

Sosiaalisessa mediassa eläinhahmojen muodossa hyvinvointia esillä pitävä CupOfTherapy on puolen vuoden aikana ehtinyt herättää ihastusta yli maantieteellisten rajojen. Esimerkiksi Japani on ottanut CupOfTherapyn avosylin vastaan ja MUJI BOOKS on tilannut Tokion liikkeeseensä erän Tilkkanen terapiaa -kirjoja.

”Globaali vastuun kantaminen on meille tärkeää. CupOfTherapyn maailma tukee mielenterveyttä tuomalla hienotunteisesti mutta rohkeasti esille vaikeitakin asioita. Tällä tavoin voimme osaltamme olla tuomassa lohtua ja iloa monenlaisiin elämäntilanteisiin ympäri maailman”, kertoo Antti Ervasti.

CupOfTherapyn tuotteet ovat mukana myös TRE Christmas Marketin hyväntekeväisyysarpajaisissa, mikä sopii mainiosti yhteen CupOfTherapyn arvomaailman kanssa. Myyntituotoistaan CupOfTherapy lahjoittaa 10% mielenterveystyön tukemiseen. Tämän lisäksi CupOfTherapy jalkautuu esimerkiksi kouluihin – alkuvuodesta käynnistyy yhteistyö nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävän NIKO-projektin kanssa CupOfTails-kahviloiden muodossa.

Tietoa julkaisijasta

CupOfTherapy© on toukokuussa 2017 siivet alleen saanut konsepti, jossa persoonallisten eläinhahmojen avulla maailmaa avataan meille ihmisille hyvinvointia ja mielenterveyttä tukevien kuvien välityksellä. Jokainen CupOfTherapy-kuva on tarkkaan harkittu ja toimii samastumispintana universaalisti jaettuihin, haastaviinkin teemoihin.

CupOfTherapy-maailman ovat luoneet psykoterapeutit Antti Ervasti ja Elina Rehmonen yhdessä palkitun ja kansainvälisestikin tunnustetun kuvittajan Matti Pikkujämsän kanssa. Myyntituotoista CupOfTherapy ohjaa 10% mielenterveystyön tukemiseen.