STOP THE PRESS!

Norjalaispunkkarit tulevat – Honningbarnan jyty albumi julkaistiin tänään

Honningbarna - Voldelig lydNorjan lahja uuden ajan punkmaailmalle, Honningbarna, julkaisee tänään viidennen studioalbuminsa Voldelig lyd, ja vaikka tästä pläjäyksestä onkin annoitettu hurrikaanivaroitusta jo esimerkiksi viime viikolla julkaistun Penthouse Perfekt -videon muodossa, kyseessä on pläjäys, josta riittää pureskeltavaa koko alkavan viikonlopun ratoksi! Albumi julkaistaan ainoastaan vinyylinä ja diginä.

Useilla musa-alan palkinnoilla kotimaassaan palkittu Honningbarna on myös vahvistanut tulonsa Suomeen, ja keikat Huoran kanssa alkavat 21.2. Oulusta jatkuen Jyväskylän ja Helsingin kautta Turkuun saman viikon lauantaina.

Eilen jo Soundin ennakkokuuntelussakin loistanut Voldeligf lyd, suomalaisittain käännettynä ”Aggressiivinen Ääni”, on suoraa jatkoa edellisen albumin meininkeihin, joten luvassa on yhdeksän kipakkaa raitaa, joiden tehtävä on bändin mukaan laittaa jengi oikeille raiteille, pois kallion reunalta. Muutenkin koko Honningbarnan ideologiahan on olla enemmän kuin bändi – Honningbarna on klaani, joka yhdistää kaikkia niitä henkilöitä, jotka tuntevat vieraantuneensa nykymaailmassa tai ovat muuten vaan kyllästyneet meininkeihin. Toisin sanoen, Honningbarna on ystävä.

Kuuntele Honningbarnan Voldelig lyd kokonaisuudessaan nyt Spotifystä ja tsekkaa Penthouse Perfekt -video Tubesta!

Liput kevään keikoille ovat nyt myynnissä Tiketin toimipisteissä, poislukien Jyväskylän keikka, jonka ennakkoliput löytää Lippupisteestä.

Vinyyliversiot albumista voi tilata täältä.

www.facebook.com/honninbarna
www.honningbarna.no