STOP THE PRESS!

Monster Hunter: World betatestiin huomenna

Monster Hunter: WorldMonster Hunter: World -toimintapelin odotettu betatesti alkaa huomenna 9. joulukuuta ja kestää 12. joulukuuta asti. Betatesti on pelattavissa PlayStation 4 -pelikonsolilla. Vain PlayStation Plus -jäsenille tarjolla oleva testivaihe antaa pelaajalle mahdollisuuden haastaa itsensä kolmessa erilaisessa haastetehtävässä. Tehtäviä voi koluta sekä yksin että netissä yhdessä muiden pelaajien kanssa. Lisäksi kaikki 14 erilaista asetyyppiä ovat koekäytettävissä vapaasti.

Pelaajat voivat valita hahmonsa 12 ennalta luodusta metsästäjäkokonaisuudesta, joiden lisäksi valittavissa on kuusi erilaista apulaishahmoa yksinpelaajia varten. Jokainen valittavissa olevista valmiista hahmoista ja apulaisista antavat esimakua lopullisen pelin laajoista hahmovalikoimista. Verkkomoninpelissä hahmot voivat yhdistää voimansa haasteiden nujertamiseen ja kommunikaatio muiden pelaajien kanssa hoituu sujuvasti sekä ääniviestien kautta että erilaisin hahmoelein.

Betatestiin osallistuvat pelaajat palkitaan erikoisesinein, jotka tulevat saataville pelin julkaisun yhteydessä. Mikäli pelaaja läpäisee minkä tahansa betatestin kolmesta eri haasteesta, palkintona on ainutlaatuinen kasvomaalausvaihtoehto omalle hahmolleen. Lisäksi hahmot palkitaan erilaisin kertakäyttöesinein jokaisen haasteen suorittamisesta.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 26. tammikuuta 2018. Peli julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana myös pc-tietokoneille.

Lisätietoja
www.monsterhunterworld.com