STOP THE PRESS!

Draamapaja tuo lavalle kysymyksiä ihmisyydestä

Draamapajan nuorten Näkyvän valon maailma -esitys tuo lavalle koko joukon kysymyksiä ihmisyydestä. Mitä haluat paljastaa itsestäsi ja mihin kohdistat valosi? Mitä et vielä tiedä ja mitkä asiat odottavat pinnan alla valoon pääsyä?

Työpajanuorten omista havainnoista, kokemuksista ja ajatuksista koostettu esitys on mahdollista nähdä 15.–17. joulukuuta Studio Draamassa Lahdessa, Sammonkatu 8H, 5.krs. Luvassa on neljä esitystä: pe 15.12. klo 19, la 16.12. klo 13 ja klo 18 sekä su 17.12. klo 18. Liput 7€. Esitykseen mahtuu 20 katsojaa kerrallaan.

Näkyvän valon maailma on episodimainen, esityksellinen kokonaisuus, joka tutkii odotuksia, minuutta ja kasvua teatterin keinoin. Käsikirjoitus on koottu prosessinomaisesti tutkimalla teemoja, improvisoimalla, kirjoittamalla ja antamalla mielikuvituksen lentää. Esityksen lopullisen ulkoasun ovat ohjanneet Draamapajan työvalmentajat Lauri Keskiväli ja Miikka Metsänen. Lavalla nähdään yksitoista esiintyjää.

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Draamapaja työllistää taiteen ja kulttuurin tekemisestä kiinnostuneita 17–24-vuotiaita nuoria. Esityksen valmistaminen on osa nuorten viiden kuukauden mittaista työkokeilujaksoa.

www.lahti.fi/nuortentyollisyyspalvelut