STOP THE PRESS!

Helsinkiläisräppäri Dilemma julkaisee maanantaina 11.12. uuden Pimenee-singlen, jolla kuullaan feattaajana Terhi Kokkosta

Dilema, kuva: Alexandra Alexis

Dilema, kuva: Alexandra Alexis

Kovassa nosteessa oleva helsinkiläisräppäri Dilemma julkaisee uuden singlen maanantaina 11.12.2017. Dilemman yhdessä Sini-Tuuli Hynysen kanssa sanoittamalla Pimenee -biisillä kuullaan feattaajana Ultra Bra -yhtyeestä tutuksi tullutta Terhi Kokkosta. Tarttuvan biisin on säveltänyt ja tuottanut mm. Mikael Gabrielia ja Cheekiä tuottanut Mats Takila.

Pimenee on ensimmäinen biisi, missä Terhi Kokkonen on mukana feattaajana. Dilemma kertoo mikä sai Terhin lähtemään mukaan: ”Terhin mielestä mä oon virkistävää vaihtelua Suomen hiphop skeneen ja must tulee sille mieleen nuori Eminem. ”

Useita hiphop-festareiden yleisöäänestyksiä voittaneen räppärin edellinen, perheväkivallasta kertova Mä en pelkää sua enää –single julkaistiin lokakuussa. Osittain omakohtainenkin biisi toi räppärille laajaa näkyvyyttä ja palautevyöryn saman kokeneilta nuorilta. Energisistä keikoistaan tunnettu Dilemma kokee, että aiheesta on hyvä puhua, ja hän kiertääkin nykyään myös nuorisokodeissa aiheen tiimoilta.

https://www.instagram.com/yonasdilemma