STOP THE PRESS!

Kolmistaan -sarja katsottavissa Elisa Viihteessä tänään

Lassi (Peter Kanerva), Markus (Lauri Tilkanen), Vilma (Pamela Tola) ja Seve (Eero Ritala). Credit: Jaana Rannikko

Lassi (Peter Kanerva), Markus (Lauri Tilkanen), Vilma (Pamela Tola) ja Seve (Eero Ritala). Credit: Jaana Rannikko

Pamela Tolan, Lauri Tilkasen ja Eero Ritalan tähdittämä Kolmistaan-sarja on katsottavissa Elisa Viihteessä tästä päivästä lähtien. Kolme ensimmäistä jaksoa ovat nähtävissä tänään ja loput seitsemän jaksoa julkaistaan kolmena tulevana viikkona. Julkaisupäivät näet alla olevasta taulukosta.

Jaksot julkaistaan Elisa Viihteessä seuraavasti:

14.12.2017  – jaksot 1-3
21.12.2017 – jaksot 4-5
28.12.2017 – jaksot 6-8
4.1.2018 – jaksot 9-10

Ohessa sarjan trailer.
https://youtu.be/SEk1jWzava8

Kolmistaan-sarjan on ohjannut Samuli Valkama, joka tunnetaan mm. täyspitkistä elokuvistaan Ei kiitos, Saattokeikka ja Hulluna Saraan. Tolan, Tilkasen ja Ritalan lisäksi sarjassa nähdään mm. Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt, Jaana Saarinen, Peter Kanerva, Miika Laakso, Pilvi Hämäläinen ja Niina Koponen.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet John Lundsten ja Leo Viirret. Lundsten on käsikirjoittanut Pasila – 2.5. Spin-Off -sarjaa sekä Putousta, minkä lisäksi hän on toiminut tuottajana Cannesissa palkitussa lyhyelokuvassa Katto. Leo Viirret on käsikirjoittanut niin ikään Pasila – 2.5. Spin-Off -sarjaa sekä Downshiftaajia ja YleLeaksia. Sarja pohjautuu brittiläiseen Threesome-formaattiin.

SARJAN TIEDOT

Ohjaus
Samuli Valkama

Tuottaja
Maria Kangas

Päärooleissa
Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala

Muissa rooleissa
Mm. Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt ja Jaana Saarinen

Käsikirjoitus
Pääkäsikirjoittaja John Lundsten
Käsikirjoittaja Leo Viirret
Sarja pohjautuu brittiläiseen Threesome-komediaan

Genre
Komedia

Tuotantoyhtiö
ITV Studios Finland Oy

Tuotanto
Elisa Viihde

SYNOPSIS

Vilma, Seve ja Markus asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilma on varakkaan perheen bileprinsessa, joka on aina halunnut tehdä kaiken omalla tavallaan. Hänen työtä vieroksuvan poikaystävänsä Seven elämäntehtävä taas on lähinnä jumaloida Vilmaa. Samaa tekee myös Vilman BFF Markus, joka on kaupungin mainosmaailmassa menestyvä komea kundi.

Kolmikko juhlii Helsingin yössä kuin viimeistä päivää, vaikka pelko vakiintumisesta ja perheestä alkaa jo häämöttämään edessä. Eräänä iltana heidän juhliessaan Vilman kolmikymppisiä lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn.

Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Seve, Markus ja Vilma joutuvat karun todellisuuden eteen – uusi vastuu lapsesta voi olla juuri se asia, joka tulee erottamaan kolmikon omille poluilleen. Heidän ratkaisunsa asiaan? He päättävät jatkaa yhteiseloa ja kasvattaa lapsen yhdessä!