STOP THE PRESS!

Vuoden 2018 Tampere Beatles Happening peruttu

Maaliskuun 2018 alkuun suunniteltu yhdeksäs Tampere Beatles Happening on jouduttu perumaan. Tapahtuman tuotantotiimin tavoite saada jälleen rakennettua uusia ovia avaava ja laajakatseinen tapahtuma ei toteutunut, joten järjestäjä näki järkeväksi perua vuoden 2018 festivaalin.

– Koitimme viimeiseen asti saada verkkoihin Tampereella ennennäkemättömiä yhtyeitä ja The Beatlesiin vihkiytyneitä panelisteja, mutta tällä kertaa asiat eivät loksahtaneet toivotusti. Koimme, ettei Tampere Beatles Happeningiä voi rakentaa täysin vanhalle pohjalle. Laatutason säilyttämisen vuoksi vuoden 2018 festivaali oli pakko perua, Tampere Beatles Happeningin taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi toteaa.

Tampere Beatles Happening ja Tampere-talo pahoittelevat tapahtunutta.

Tampere Beatles Happening on järjestetty Tampere-talossa kahdeksan kertaa. Tapahtumassa on vuosien varrella nähty kymmeniä laadukkaita The Beatles – ja 60’s-tulkitsijoita ympäri maailmaa. Festivaalista on myös muodostunut suomalaisten ikuisen musiikin ystävien jokakeväinen perinne, jota pyritään jatkamaan vuonna 2019.