STOP THE PRESS!

Tähdet konsertoivat hyvän asian puolesta

Konserteissa on mukana valovoimainen esiintyjäkaarti Suomen suurimmista tähdistä nuoriin tulokkaisiin. Mukana ovat muun muassa Emma-ehdokkaat Janna ja LEO, odotetun comebackin tänä vuonna tehnyt Pikku G sekä Samuli Edelmann. Helsingissä esiintyvät myös Elastinen ja Olavi Uusivirta.

Konsertin järjestävät Pappa Fest ry ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL). Konserttituotoilla tuetaan lasten ja nuorten mielenterveystyötä, kuten MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja tukihenkilötoimintaa. Debyyttialbuminsa tänä vuonna julkaissut LEO on mukana konsertissa, koska haluaisi, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi lähellään aikuisia, joilla on aikaa kuunnella ja auttaa.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on asia, jolle haluan antaa oman panokseni. Viattomien lasten päivän konserttien tuotolla voidaan tehdä paljon hyvää. Esimerkiksi yhden lipun hinnalla voidaan tarjota lapselle tunti luottamuksellista puheaikaa Lasten ja nuorten puhelimessa, tietää LEO.

Viattomien lasten päivän konsertti järjestetään Helsingissä jo 10. kertaa ja Tampereella 2. kertaa. Kirkkokonsertit ovat vuosien varrella houkutelleet paikalle tuhansia ihmisiä. Joillekin konsertista on muodostunut jokavuotinen perinne. Myös LEO on esiintynyt konsertissa aiemmin.

– Olin mukana muutama vuosi sitten, enkä epäröinyt osallistumista, kun minua pyydettiin mukaan. Kirkossa oli niin ainutlaatuinen ja herkkä tunnelma, että halusin ehdottomasti kokea sen uudelleen, kuvailee LEO.

Liput voi ostaa Ticketmasterista tai kirkon ovelta ennen konsertin alkua. Liput alkaen 25 euroa (sis. käsittelykulun). Johanneksenkirkon ovet avautuvat 27.12. kello 18 ja Tampereen tuomiokirkon 29.12. kello 19.