STOP THE PRESS!

Lasten Keskuksen kevät 2018 esittelee laadukkaita ja lukemaan innostavia kirjoja

Riina ja Sami Kaarlan Arttu Tirttu katoaa jatkaa vauhdikasta Arttu Tirttu -sarjaa, joka on täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus imevät mukaansa ja tekevät kirjasta helposti lähestyttävän kirjakammoisellekin lukijalle.

Katri Kirkkopellon rakastettu Molli-hahmo esiintyy uutuuskirjassa Molli ja kumma. Se on lumoavan kauniisti kuvitettu ja kerrottu tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Kirja nostaa esiin tärkeitä tunnetaitoteemoja perheiden ja lapsiryhmien pohdittavaksi.

Tittamari Marttisen ja Terese Bastin (kuv) Leon lemmikkiuutiset -sarja jatkuu teoksella Eläinpuiston sankarit, joka on jo suositun sarjan 10. osa.

Valikoimassa on jälleen niin kotimaisten kuin ulkomaisten tekijöiden laadukkaita ja monipuolisia lasten katselukirjoja, kuvakirjoja, satuja ja tarinoita sekä tietokirjoja.

Fiksut faktat -sarjan kirja kertoo Miten kasvit kasvavat?, Sata asiaa ruoasta vie ruokamaailmaan ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Mitä ihmettä! -sarjassa vuorossa ovat Puut.

Katselu- ja kuvakirjoissa kuullaan syliloruja ja tutustutaan Minimaailma-sarjan kautta mehiläiseen ja sammakoihin.

Linkki sähköiseen luetteloon:

https://issuu.com/kirjapaja/docs/lastenkirjat_kevat_2018