STOP THE PRESS!

SingStar Celebration

SingStar CelebrationKehittäjä: SIE London Studio
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
Arvio: 3,5/5

SingStar -pelisarja se jaksaa porskuttaa menestyksestä toiseen. Vuonna 2004 PlayStation 2:lle julkaistu ensimmäinen peli on tuottanut erilaisia versioita laulupelien ystäville. On ollut kasarimusiikkia, ABBAa, Queenia ja tietenkin ajankohtaisia hittejä – unohtamatta klassikoita. Tuorein Celebration jatkaa samalla linjalla.

Kovin isoja muutoksia ei ole tullut, mutta uutena erikoisuutena on se, että välttämättä ei tarvitse omistaa mikrofoneja, vaan älypuhelinkin käy mikkinä. Tarvitsee vain ladata softa joko Applen App Storesta tai Google Playsta ja sitten kytketään puhelin samaan langattomaan verkkoon kuin missä PS4 on. Ja ei muuta kuin laulamaan.

Moniin karaoke-peleihin verrattuna SingStar on täysin ylivoimainen, mutta kuitenkin siinä on pieni helmasynti. Usein kappaleiden valinnassa on huomioitu lähinnä tämän päivän hitit ja klassikot ovat sitten vähemmistönä. Onneksi niitä kuitenkin on ja tässä versiossa myös monta kivaa tämän päivän hittiä, joita voi ilolla lauleskella. Vaikken mikään vannoutunut SingStar -fani olekaan, niin viihdyttävää lauluviihdettä se tarjoaa yksinpelaajalle tai kaverinkin kanssa.

Jukka L. Savolainen for smackthejack.net

Photo’s Copyright by Sony Interactive Entertainment, 2017