STOP THE PRESS!

Uutuuskirja opastaa sanomaan ei ja elämään paremmin

Opi sanomaan eiOpi sanomaan EI -uutuuskirja opastaa siihen, miten oppia pitämään rajansa. Miten opit sanomaan oikeille asioille Kyllä ja väärille EI. Sanot jatkossa EI kaikelle, mikä ei hyödytä sinua: kaikelle mikä satuttaa sinua, kaikelle mikä ei enää hyödytä sinua tai läheisiäsi, uskomuksillesi jotka eivät ole totta, ihmisille, jotka syövät energiaasi. Kirjan on kirjoittanut Life Coach Heidi Alamikkelä.

Heidi on itse kohdannut rajojen ylittämistä ja kyvyttömyyden sanoa EI. Hän on ollut työssään uupunut, lapsena kiusattu huulihalkioinen, suomalainen Ruotsissa, lapsettomuudesta masentunut, narsistisessa ihmissuhteessa kärsinyt sekä aikataulujen ja paineiden alle uupunut. Heidi on itse opetellut sanomaan eri asioille ja itselleen EI ja oikeille asioille Kyllä.

”Ei on voimakas ilmaisu. Se voi joko auttaa meitä tai satuttaa. Mistä tiedämme milloin tulisi sanoa EI? Sen sanominen voi estää ihmisiä viemästä aikaasi. EI voi kertoa toiselle, että sinua ei saa enää käyttää hyväksi. EI on työkalu, jonka avulla hallitset aikaasi paremmin ja saat energiaa niille asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä”, Alamikkelä kertoo.

Kun opimme sanomaan EI ja asettamaan omat rajamme, vapaudumme sanomaan Kyllä kaikelle sille, joka tekee meistä onnellisia. Tämä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, iloa, energiaa ja vapautta. Kirjassa esitellään askeleet, joita seuraamalla jokainen meistä saavuttaa paljon enemmän ja pääsee oman elämänsä hallitsijaksi. Lisäksi Opi sanomaan EI –uutuuskirja sisältää runsaasti mielikuva- ja meditaatioharjoituksia uudenlaiseen rajojen asettamiseen itselle ja muille.

 

Heidi Alamikkelä on life coach, personal trainer ja valmentaja, jolla on jatkuvasti paljon töitä, ja hän on löytänyt keinot, joiden avulla hallitsee stressiä. Asettamalla rajat hän on myös päästänyt irti huonoista ihmissuhteista ja lopettanut murehtimasta monia asioita elämässä. Kun Heidi oppi itse asettamaan rajat
ja opetteli sanomaan EI, hän huomasi niiden olevan keinoja, jonka kautta elämälaatu parantuu.

 

ISBN 978-952-350-016-7 I
Ilmestyy myös e-kirjana
Sidottu
Sivumäärä 205
170 × 220 mm
Kirjastoluokka 17.3