STOP THE PRESS!

Huippumusikaali West Endistä Suomeen

An American in Paris

An American in Paris

Henkeäsalpaavan kaunis ja palkittu Amerikkalainen Pariisissa – musikaali on hurmaava tarina rakkauden löytämisestä “valon kaupungissa”. Musikaali on saanut inspiraationsa samannimisestä Oscar®-palkitusta elokuvasta vuodelta 1951 ja sen Broadway -versio on palkittu Tony® -tunnustuksella. Lisäksi se on saanut huikeat arvostelut, peräti 28 kriitikkoa on antanut teokselle viiden tähden arviot. Nyt nähtävä musikaali on kuvattu Lontoon West Endistä ihastuttavaksi elokuvateatterikokemukseksi ja se nähdään 17.5. Suomen leffateattereissa.

Mukana on George ja Ira Gershwinin upea musiikki ja sanoitukset, mukaan lukien klassikkokappaleet S Wonderful ja I Got Rhythm. Lisäksi musikaalissa on upea lavastus ja koreografia on häikäisevä.

Musikaalin synopsis:
Jerry Mulligan on amerikkalainen sotilas, joka haaveilee taidemaalarin ammatista. Saapuessaan Pariisiin hän näkee mahdollisuutensa kaupungissa, joka huokuu toivoa ja mahdollisuuksia ja hän päättää lähteä tavoittelemaan unelmaansa. Matkallaan hän kohtaa kauniin nuoren tanssijattaren, Lisan. Pariisi muuttuu sodan jälkeiseksi paratiisiksi romantiikalle, ystävyydelle, taiteelle ja rakkaudelle.

Amerikkalainen Pariisissa – musikaali (An American in Paris – The Musical)
Ohjaaja Christopher Wheeldon
Pääosissa: Robert Fairchild, Leanne Cope, Haydn Oakley

Esitys torstaina 17.5. elokuvateattereissa Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvola, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Trailer: https://youtu.be/tDpdUH-AAxY
Liput: Finnkino https://www.finnkino.fi/event/302599/, Kouvolan Studio 123 https://www.studio123.fi/fi/etusivu/elokuvat/anamericaninparis