STOP THE PRESS!

Laura Sippola julkaisee uuden singlen Hatsit

Laura Sippola kuva: Jani Laukkanen

Kuva: Jani Laukkanen

Aika maata selällään kalliolla.
Aika antaa maailman pyöriä.
Aika antaa tuulen hulmuttaa hiuksia.
Aika fiilistellä.

Aika ottaa Hatsit.

”Tämä läsnäolottomuus”. Lause kiteyttää Hatsit-kappaleen sanoman. Vauva-aika on ihanaa. Joskus kuitenkin olisi mukava maata selällään kalliolla, tarttua banaaninkokoiseen sätkään ja ottaa hatsit.

Laura Sippola julkaisi yhtyeineen uuden levyn Intermezzo tammikuussa 2018. Hatsit on singlelohkaisu uudelta albumilta. Suomen ensimmäiseksi lauluntekijätohtoriksi valmistuneen Laura Sippolan yhtye on taitava. Siinä soittavat Peter Engberg, Tuure Koski ja Kepa Kettunen. Tuottajana on toiminut Vain elämää -tuotannostakin tuttu Janne Oinas. Laura kertoo:

– Tuottaja oli sitä mieltä, että Hatsien olisi pitänyt olla se levyn ihan ensimmäinen single. Laulun vapaudenkaipuu on tuttua kenelle tahansa. Biisi voi soida niin kesän fiilistelykappaleena kuin lämpimän kesän muistelona silloin, kun työt ja arki kutsuvat.

Hatsit on kuunneltavissa täällä: https://open.spotify.com/track/4rXUtwp8Qezwfno1MO8To6

Laura Sippola & Tuki esiintyy seuraavan kerran juhannusviikolla 20.6.2018 G Livelabissa. 

Laulaja-lauluntekijä-pianisti Laura Sippola on omaääninen artisti. Hän on pitkän ja omaehtoisen uran myötä luonut tyylin, joka on uniikki ja jäljittelemätön. Sippola laulaa laulunsa lähellä ja suoraan. Hänellä on takanaan liuta keikkoja niin Tuki-yhtyeen keulahahmona kuin pianistina Maritta Kuulan, Tuure Kilpeläisen, John McGregorin ja Sami Kukan kokoonpanoissa.

Sippola valmistui viime syksynä Suomen ensimmäiseksi lauluntekijätohtoriksi. Hän opettaa laulunkirjoitusta Sibelius-Akatemian Avoimella kampuksella ja Kriittisessä Korkeakoulussa. Arvostettu artisti on julkaissut seitsemän sooloalbumia (Sahara 2004, Mieliep 2008, Toinen2009, Stadion2010, Trenkipoika2011, Like Lullaby2013, Intermezzo2018). Oman repertuaarin lisäksi hän on säveltänyt musiikkia eri artisteille ja a cappella -yhtyeille.

http://laurasippola.webnode.fi