STOP THE PRESS!

Iskelmäparatiisin aikataulu ja artistit julki

Iskelmäparatiisi aloittaa kuuman festarikesän jo 8.-9.6. Ikaalisissa. Festivaalia vietetään ainutlaatuisessa miljöössä, Scandic Ikaalisten kylpylän kesäisessä maisemassa ja erinomaisten palvelujen äärellä.

Kotimaisen musiikin ystäviä hemmotellaan huippuartistien keikoilla. Festivaalia tähdittävät Lauri Tähkä, Popeda, Happoradio, Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Jenni Vartiainen ja Aikakone. Ravintola Violettassa tanssittavat tangokuninkaalliset Saija Tuupanen, Tarja Lunnas, Tomi Markkola ja Jarkko Honkanen. Tapahtuman juontaa Arttu Harkki.

”Ensimmäistä kertaa pääsemme mukaan tapahtumaan, jonka nimessä on sana ’iskelmä’. Oli jo aikakin!”, sanoo Happoradion Aki Tykki. Bändi on nyt ensi kertaa mukana Iskelmäparatiisissa. ”Ikaalisissa olemme keikkailleet aikaisemmin vain kertaalleen ja silloinkin sisällä kylpylän tiloissa. Innoissamme ollaan tulossa!”

”On hienoa avata Iskelmäparatiisin kuudestoista festarikesä ja vieläpä näin upealla artistikattauksella. Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska ovat mukana jo toista kertaa peräkkäin, joten heille tämä alkaa olla jo kesäperinne”, toteaa Titta-Liina Gustafsson Scandic Ikaalisten kylpylästä, jossa Iskelmäparatiisi järjestetään nyt 16. kerran. ”Festarille saapuminen on helppoa myös kauempaa. Vastasimme festarikävijöiden toiveeseen ja järjestimme bussikuljetuksen Tampereelta. Kaikkiaan tulossa on hieno festivaali kotimaista musiikkia arvostaville aikuisille. Meidän puolestamme kesä voi nyt alkaa!”

Astetta enemmän ylellisyyttä festarielämykseen


Todellisen VIP-tason festivaalielämyksen saa hankkimalla VIP-lipun. Siihen sisältyy muun muassa VIP-alueen palvelut, loistava menu sekä yllätysohjelmaa. Ja vieläkin ylellisemmäksi kokemus muuttuu, kun varaa samalla majoituspaketin Scandic Ikaalisten kylpylästä. Majoituspakettiin sisältyy muun muassa aamiainen sekä kuntosalin, allasosaston ja saunamaailman vapaa käyttö.

Festaribussikuljetusten aikataulu

Tampereelta 
Festivaalibussi kuljettaa festarikävijät suoraan Tampereelta Ikaalisiin ja takaisin. Bussit lähtevät Tampereen linja-autoasemalta klo 17 ja klo 19. Paluu on ohjelman päätyttyä noin klo 02. Matkan hinta on 3 € ja meno-paluu 5 €. Liput ovat myynnissä osoitteessa onnibus.com.

Iskelmäparatiisin 16. kesä 8.-9.6.2018, Ikaalinen
(Scandic Ikaalisten kylpylä, 
Huvilatie 2)

ESIINTYJÄT

Teltta:

Perjantaina: Aikakone, Suvi Teräsniska, Happoradio, Lauri Tähkä

Lauantaina: Neljänsuora, Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Popeda

Violetta: 

Perjantaina: Tarja Lunnas, Jarkko Honkanen, säestäjinä Rosso ja Taiga

Lauantaina: Saija Tuupanen ja Tomi Markkola, orkestri eXmiehet ja Fernet


Liput:
Majoituspaketit alkaen 135 €/hlö/kahden hengen huoneissa sisältäen majoituksen lisäksi kuntosalin, allasosaston ja saunamaailman vapaan käytön, wellness & sport -ohjelmia, aamiaisen ja festarirannekkeen.
Ennakkoliput: 1 pvä 49 €, 2 pvä 89 €

Liput ovelta: 1 pvä 55 €, 2 pvä 100 € 

VIP-liput: 1 pvä 109 €, 2 pvä 199 € sisältäen buffetruokailun ruokajuomineen ennen tapahtumaa Wanhassa Ravintolassa, yllätysohjelmaa, VIP-alueen festariteltassa omalla juomapisteellä ja mukavuuksilla sekä VIP-emännän ja -isännän palvelut.
VIP-tila avataan perjantaina klo 8.6. klo 17 ja lauantaina klo 16.30.

Lipunmyynti: lippu.fi ja Scandic Ikaalisten kylpylä, puh. 03 4108 1629

VIP-liput: kultalippu.fi
Majoituspaketit: ikaalistenkylpyla@scandichotels.com
Ryhmä- ja yritysmyynti: west.sales@restelhotels.fi

Iskelmäparatiisi
Facebook 
#iskelmäparat