STOP THE PRESS!

Uusi musiikkitapahtuma Tahko Rhythm & Blues järjestetään lokakuussa

Tahkolla järjestetään 12.-13.10.2018 uusi blues- ja roots -musiikkiin keskittyvä tapahtuma Tahko Rhythm & Blues.

Esiintyjiä kansainvälisistä paikallisiin

Tapahtuma järjestämispaikkana toimii Tahko Tours -lomakylän ravintola Lakeford. Tahko Rhythm & Blues -tapahtumaan on jo kiinnitetty kuusi bändiä. Kahden illan aikana bändit tarjoilevat menevän ohjelman, joka sisältää muun muassa rhythm & bluesia, 50-luvun rock and rollia, rockabillyä ja brittityylistä pubirockia.

Tapahtumassa nähdään myös kansainvälistä väriä, kun tapahtumassa esiintyy harvoin Suomessa soittava venäläinen bluesbändi The Jumping Cats. Ympäri Eurooppaa esiintyneen The Jumping Catsin korkeasta arvostuksesta kertoo paljon se, että esimerkiksi yhdysvaltalaiset bluestähdet valitsevat yhtyeen usein taustabändikseen Venäjän-kiertueilla.

Tahko Rhythm & Bluesissa esiintyvät myös porvoolainen Sleepwellers ja helsinkiläinen The Sun Connection. Lisäksi ohjelmassa on kovassa nosteessa oleva ja kansainvälistä nimeä tehnyt helsinkiläinen SaraLee. Kuopiolaiset Shakin’ Skeletons ja Ramble Damble tuovat esille paikallista osaamista.

Tahko Rhythm & Blues tarjoaa blues- ja rootsväelle vauhdikkaan viikonlopun, jonka kruunaavat Tahko Toursin tasokkaat majoituspuitteet ja koko Tahkon alueen oheisaktiviteetit.

Tapahtuman juontaa Olavi Rytkönen.

Tahko Rhythm & Blues -tapahtuman ohjelma

Aika: 12.–13.10.2018

Paikka: Tahko Tours -lomakylä, ravintola Lakeford

Perjantai 12.10.

  • Ramble Damble
  • Shakin’ Skeletons
  • SaraLee

Lauantai 13.10.

  • Sleepwellers
  • The Jumping Cats (Venäjä)
  • The Sun Connection

Tapahtuman ohjelma tarkentuu myöhemmin.