STOP THE PRESS!

Rauman Kaupunginteatterissa ennätyksellinen kevätkausi

Rauman Kaupunginteatterin esitykset keräsivät kevätkaudella ennätysmäärän yleisöä, 12 584 katsojaa. Esitysten täyttöaste oli yli 94 prosenttia.

Eniten katsojia keräsi helmikuussa ensi-iltansa saanut Lallis. Muun muassa Pauli Hanhiniemen ja Mikko Töyssyn tähdittämän Köyliön Lallintalo -musikaalin näki 5638 katsojaa. Salit kevään aikana yli 98-prosenttisesti täyttänyt Lallis jatkaa Rauman Kaupunginteatterin ohjelmistossa syksyllä.

Myös Rakastunut Ryti menestyi erinomaisesti. Risto Rytin elämästä kertova musiikkinäytelmä keräsi kevätkaudella 2866 katsojaa ja esitysten täyttöaste oli 92 prosenttia. Muista omista näytelmistä Koukussa -farssin näki 1046 katsojaa ja Isyyspakkaus -komedian 1235 katsojaa. Isyyspakkaus vieraili myös Huittisten Risto Ryti -salissa.

Vierailuesityksetkin täyttivät salit äärimmilleen. Linnateatterin lastennäytelmä Tatu ja Patu työn touhussa keräsi keväällä 1185 katsojaa. Mielensäpahoittaja ja poika -komedian näki 522 katsojaa. Ohjelmistoa täydensi osaltaan myös maaliskuussa järjestetty Ryti-seminaari, johon osallistui 95 kuulijaa.

Rauman Kaupunginteatterin esitykset jatkuvat seuraavaksi Fåfängassa sijaitsevassa Rauman kesäteatterissa. Juha ”Junnu” Vainion elämästä kertovan Sellaista elämä on -musiikkinäytelmän ensi-ilta on 15. kesäkuuta.