STOP THE PRESS!

Eppu Salminen palaa näyttämölle Viikinsaaren kesäteatterissa

Aatamin puvussa ja vähän Eevankin

Eppu Salminen, Aatamin puvussa ja vähän Eevankin
Kuva Kai G. Baer

 

Eppu Salminen palaa takaisin Viikinsaaren kesäteatteriin musiikkikomediassa Aatamin puvussa ja vähän Eevankin. Hänet nähdään nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä kahden vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran Salminen nähtiin näyttelemässä myös Viikinsaaren kesäteatterissa. Salminen on ollut hoitovapaalla ja viettänyt perheensä kanssa aikaa sekä Tampereella että Korsikalla.

–        Aika on mennyt tosi nopeasti. Tuntuu siltä, ettei olisi pois ollutkaan!

Tosi nasta fiilis ja kahta innokkaammin tekee hommia. Kiva päästä taas laitumelle loikkimaan, Eppu Salminen innostuu hehkuttamaan.

Aatamin puvussa ja vähän Eevankin on hulvaton naurupommi, joka on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä hilpeitä sattumuksia romantiikkaa unohtamatta.

Näytelmää tähdittävät Salmisen lisäksi Kaisa Hela, Kai Vaine, Anna Ackerman ja Jarkko Tiainen.

Musiikkina kuullaan kapellimestari Antti Parangon uudelleen sovittamia Mikko Alatalon suosittuja lauluja nelihenkisen orkesterin säestämänä. Orkesterin muusikot ovat Antti Paranko, Aleksi Aromaa, Jussi Liimatainen ja Lauri Malin.

Esityksen on näytelmäksi kirjoittanut ja ohjannut Hanno Eskola Agapetuksen romaaneista ”Aatamin puvussa… ja vähän Eevankin” ja ”Totinen torvensoittaja”.

Lavastaja on Markku Mäkiranta ja puvustaja Tiina Helin.

 

Ensi-ilta on torstaina 14.6.2018.

Esityksen kesto on noin 2 h (sisältää väliajan).

 

Liput Viikinsaaren kesäteatterin lipputoimisto, Laukontori 12, avoinna ma-pe klo 10-16

Puh 041 477 2949/ myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi
Liput myös www.lippu.fi