STOP THE PRESS!

Tammerkosken Sillalla päivätapahtumissa ja keikoilla 11 000 kävijää

Jenni Vartiainen Tammerfest 2018

Kuva: Petri Koskinen

Tammerkosken Sillalla tapahtuma vietettiin jälleen 4.-7.7. Tänä vuonna 17. kerran järjestetty Tampereen ydinkeskustan kesän suosikkitapahtuma uudistui nelipäiväseksi. Kävijöitä tapahtuma keräsi 11 000. Päivisin oli tarjolla maksutonta ohjelmaa ja iltaisin tapahtumateltassa viihdyttiin joka ilta kahden huippuartistin keikoilla. Tänään kesäisessä säässä tapahtuman päättää Tähdet, Tähdet -voittaja Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit ja ilta huipentuu Elastisen energiseen vetoon.

”Voimme olla tyytyväisiä tämän vuoden kävijämäärään. Tammerkosken Sillalla -tapahtumaa on mukava järjestää, kun ohjelmaa on päivällä kaikenikäisille ja illalla saadaan nauttia Suomen kärkinimistä. Järjestelyt sujuivat hyvin, siitä kiitos asiakkaille. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen”, kertoo tuottaja Jonna Myllykangas. ”Tiivistetty kahden artistin iltaohjelma toimi loistavasti ja suunnitelmissa on jatkaa tällä konseptilla.”

Tapahtumateltassa esiintyivät tällä viikolla Egotrippi, Neljä Ruusua, Laura Voutilainen, Jenni Vartiainen, Suvi Teräsniska ja Yö.

www.sillalla.fi
https://www.facebook.com/tammerkoskensillalla