STOP THE PRESS!

Wanaja Festivalissa juhli 17 000 kotimaisen musiikin ystävää

Wanaja 2018

Kuva: Eino Nurmisto

Hämeenlinnan vuotuinen kesätapahtuma Wanaja Festival vietti 15. juhlavuottaan ja keräsi luonnonkauniiseen Linnanpuistoon kahden päivän aikana juhlijoita yhteensä 17 000. Auringon hellimänä vietetyn tapahtuman esiintyjinä nähtiin muun muassa Apulanta, Kaija Koo, JVG, Jenni Vartiainen ja paluukeikan tehnyt Nylon Beat. Tänään lauantaina lavalle nousevat vielä SANNI ja viimeisen keikkansa Wanajassa tekevä Cheek.

”Olemme otettuja, että Wanaja on selkeästi yksi alueen ja kauempaakin saapuvien festivaaliasiakkaiden kesäperinne. Haluamme osaltamme tarjota yleisölle parhaan mahdollisen viihtyvyyden kotimaisten huippuartistien sekä monipuolisten ja toimivien juoma- ja ruokapalveluiden osalta. Linnanpuisto on alueena mitä idyllisin ja on järjestäjänkin kannalta inspiroivaa saada rakentaa tapahtumaa juuri tänne”, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Wanaja Festivalissa esiintyi tänä vuonna yhteensä liki 20 kotimaista artistia. Yleisöä oli paikalla yli tuhat enemmän kuin edellisvuonna. Juhlavuoden kunniaksi asiakkaille oli tarjolla ensimmäistä kertaa myös stand up -ilta M/S Silver Moonissa, joka oli loppuunmyyty.

Wanaja Festival jälleen ensi vuonna 5.-6.7.2019. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Tiketissä maanantaina 9.7.

www.wanajafestival.fi/
www.facebook.com/WanajaFestival

@Wanajafestival #wanajafestival