STOP THE PRESS!

Kiinni jäit! (Tag)

Kiinni jäit (Tag)Ohjaus: Jeff Tomsic
Käsikirjoitus: Mark Steilen, Rob McKittrick
Tuotanto: Todd Garner, Mark Steilen
Näyttelijät: Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Rashida Jones, Isla Fisher, Leslie Bibb, Hannibal Buress, Jon Hamm, Jeremy Renner
Arvio: 1/5

Hogan (Helms), Pierce (Renner), Bob (Hamm), Randy (Johnson) ja Kvein (Buress) ovat lapsuudesta asti toisensa tunteneet kaverukset, joilla on siitä asti ollut mielenkiintoinen harrastus: hippaleikki. Olipa tilanne mikä tahansa, niin sitä pyritään leikkimään keinolla millä hyvänsä. Eikä siinä merkitse mitään ihmissuhteet tai edes terveys. Ainoastaan Pierce ei ole hävinnyt ja joutunut näin ollen hipaksi. Muut kaverukset päättävät onnistua tilanteen muuttamisessa ja se aiotaan suorittaa Piercen häiden aikana.

Tämä tositapahtumiin löyhästi perustuva komedia on idealtaan aika hauska, mutta valitettavasti toteutus epäonnistuu melkolailla. Ensinnäkin käsikirjoitus ja sen tarjoama dialogi on suorastaan niin kökköä, että katsomiskokemus on aikalailla vaivaannuttava. Eikä se näin ollen tarjoa näyttelijöille sellaista materiaalia, että katsoja kunnolla pääsisi naureskelemaan kaverusten touhuille. Näyttelijäsuoritukset ovat siis myös hyvin vaivaantuneita, eikä niidenkään ansiosta pointsit nouse tälle elokuvalle. Kiinni jäit! on yksi viime vuosien kehnommista näkemistäni komedioista.

Jukka L. Savolainen for smackthejack.net

Photo’s Copyright by Warner Bros. Entertainment Inc. , 2018

Traileri: