STOP THE PRESS!

Fingerporista potkua (maa)kuntauudistukseen!

Fingerpori kuntauudistusUudistettu ja täydennetty laitos Fingerporin (maa)kuntauudistuksesta kertoo ihmekaupungista kaiken oleellisen ja paljon enemmän! Naurettavaksi vastuullisesti.

Isopokkariformaatissa julkaistu Fingerpori: Kuntauudistus – mukana SOTE  on tarkka katsaus Fingerporin merkittävimpiin matkailukohteisiin, historiaan, yritys- ja elinkeinoelämään, kansalaisaktiivisuuteen sekä julkisiin palveluihin. Kirjan sivuilla kohtaat fingerporilaisuuden rehellisimmillään ja rehevimmillään! Tiedekeskus Fingerpoli vie tutkimukset uusiin sfääreihin! Kahvila Aromin pizzat ovat jotain tuolta ulkoa!

Alkuperäislaitoksen ilmestymisvuonna 2012 Fingerpori: Kuntauudistus oli 13 700 kappaleen myynnillään vuoden myydyin e-kirja, kirjan painettuja versioita on myyty tähän mennessä yli 20 000 kappaletta. Edelleen työstettävän SOTE-uudistuksen myötä teos on säilyttänyt ajankohtaisuutensa.

Pertti Jarlan luoma Fingerpori on kohonnut reilun kymmenen ilmestymisvuotensa aikana Suomen kansallissarjakuvaksi. Sarja ilmestyy tällä hetkellä noin 50 lehdessä ja verkkosivustolla. Erilaisia Fingerpori-teoksia on painettu lähes 500 000 kappaletta. Solar Films on tuottamassa parhaillaan Fingerpori-elokuvaa, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2019.

 

Pertti Jarla

Fingerpori: Kuntauudistus – mukana SOTE

ISBN 978-952-270-396-5

240 s. Arktinen Banaani 2018.