STOP THE PRESS!

Patrik Laine on valittu uuden EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kanteen

Patrick Laine - NHL 19NHL™ 19 palaa jääkiekkoilun alkujuurille ulkokaukaloiden, aidon tuntuisen luistelun ja yli 200 pelattavan NHL-legendan voimin. Winnipeg Jetsin NHL-tähti Patrik Laine on valittu pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa, ja hänet nähdään EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kannessa sekä digitaalisessa että fyysisessä versiossa. Teemu Selänne tähdittää legendajoukkoa, joka koostuu yli 200 kaikkien aikojen suurpelaajasta.

Electronic Arts on valinnut Patrik Laineen uuden EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa. Hän liittyy EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kansikuvapelaajien kerhossa muun muassa P.K. Subbanin ja Wayne Gretzkyn joukkoon, sillä kaksikko tähdittää pelin maailmanlaajuisen version kansia.

“On todella erityistä päästä edustamaan suomalaista kiekkokulttuuria näin legendaarisen pelin kanteen. Junnuna pelasin änäriä joka päivä PlayStationilla, mutta harjoittelin myös ahkerasti jäällä ja oheistreeneissä toteuttaakseni oman NHL-unelmani”, Laine avaa pitkäkestoista suhdettaan Suomessa huippusuosittuun pelisarjaan.

“Änärin pelaaminen on minulle tärkeä tapa rentoutua ja pitää hauskaa pitkän kauden aikana. (Nikolaj) Ehlersin ja muiden joukkuekavereiden kesken pelataan melkein päivittäin. Pelin kanteen pääseminen on aika siisti juttu, ja se velvoittaa minua jatkamaan hommien paiskimista, jotta pisteitä ropisee alkavalla kaudella konsolipelien lisäksi myös tosielämässä”, Laine kertoo.

“Patrik Laineen valinta NHL 19 -pelin kanteen on globaalille EA SPORTS:lle mahtava tapa nostaa esiin suomalaisten poikkeuksellinen intohimo jääkiekkoilua kohtaan niin oikeassa maailmassa kuin virtuaalisissa kaukaloissa. Olemme ylpeitä saadessamme toivottaa Laineen tervetulleeksi NHL-kansikuvapelaajien tähtiryhmään”, kertoo EA SPORTS NHL:n Senior Producer Sean Ramjagsingh.

“Suomessa on ainutlaatuisen vahva EA SPORTS NHL -pelaajien yhteisö, ja vuosien saatossa änärin pelaamisesta on tullut osa suomalaista populaarikulttuuria. Patrik Laine on yksi NHL:n valovoimaisimmista nuorista tähdistä ja kaukalon ulkopuolella intohimoinen konsolipelaaja – tämä yhdistelmä tekee Laineesta täydellisen edustajan NHL 19 -pelille”, kertoo EA SPORTS:n Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa NHL™ 19 antaa pelaajan matkata ulkojäiltä ammattilaisuuteen ja pelata ulkokaukaloissa niin uusissa kuin paluun tekevissä pelimoodeissa. Pelaaja voi hioa hahmonsa ulkonäköä, sillä mukana on yli 900 omalle pelihahmolle puettavaa varustetta ja vaatekappaletta.

Itse kaukalossa uraauurtava Real Player Motion (RPM) Tech -animaatioteknologia mahdollistaa räjähtävän luistelun, jonka kiihtyvyysominaisuuksia ja reaktiivisuutta on kehitetty niin, että se näyttää ja tuntuu aiempaa paremmalta. NHL™ 19:ssä voi myös pelata joko samalla tai eri puolella yli 200 kaikkien aikojen suurimman kiekkolegendan kanssa. Heihin lukeutuvat muun muassa Wayne Gretzky, Peter Forsberg, Mats Sundin, Brett Hull, Mark Messier ja Teemu Selänne.

NHL™ 19 on saatavilla 14. syyskuuta 2018 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Patrik Laine on pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PS4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa.