STOP THE PRESS!

Svart Recordsin uusi piknik-tapahtuma Helsinkiin Käpylän kiskalle

Svart Picnic Helsinki on sekoitus dj-musiikkia, herkuttelua, yhdessäoloa, levykauppaa ja live-tapahtumaa. Paikan päälle on saatu houkuteltua Svartin yhtyeistä ja artisteista laadukas otos. Lauantaina 18.8. Stadin parhaalla lippakioskilla eli Käpylän kiskalla nähdään kotimaisen indierockin nouseva suuruus Ghost World, jonka toinen levy Spin ilmestyy elokuun lopussa. Lisäksi Käpylässä kuullaan biisinikkari Teemu Tannerin (mm. Teksti-TV 666, Hopeajärvi) luotsaama ja niin ikään tulevana syksynä toisen levynsä julkaiseva (Lyhyet) Kynnet sekä Svart Recordsin alamerkki Kasino Recordsille vasta kiinnitetty Daniel Palillon ja Pekka Toivosen freejazz-yhtye DPPT. Iltapäiväkarkelot aloittaa soolokeikallaan Teemu & The Deathblowsin Teemu, joka esiintyy ensi kertaa nimellä Teemu of Teemu & The Deathblows.

Edellisten lisäksi paikan päälle on mahdollista tulla hieromaan kauppoja Svart Recordsin pop up -myymälään, jossa on tarjolla levy-yhtiön uutuuksia, arkistojen löytöjä sekä poistotuotteita erikoishinnoin. Levy-yhtiön DJ:t leipovat lautasiltaan mitä mainiointa levymusiikkia pääosin Svartin julkaisuilta ja kaupungin kulttuurikeidas Käpylän kiska myy tuttuun tapaan mitä parhainta kahvia, jäätelöä ja muita suussa sulavia herkkuja.

Svart Recordsin tuotantopäällikkö Jarkko Pietarinen on tyytyväinen tapahtumasta, joka järjestetään ensi kertaa Helsingissä.
-”Olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivaa helsinkiläistä yhteistyökumppania, jonka kanssa olisi mahdollista toteuttaa piknikhenkinen ulkoilmatapahtuma Svart-tyyliin.  Käpylän kiska oli firmassamme heti kaikkien huulilla ja on mahtavaa, että sieltä löytyi välittömästi vastakaikua happeningin toteuttamiselle. Esiintyjäkaartikin on oivallinen, joten nyt laitetaan sormet ristiin ja toivotaan aurinkoisia kelejä tapahtumapäivälle, vaikka ihmiset tuntuvat toivovan jo viileämpää ilmanalaa – ja eivät nuo vinyylitkään kauheasti kuumuudesta pidä”.

Svartin ulkoilmatapahtuma järjestetään 18.8.2018 Käpylän kiskalla. Ohjelma alkaa 12.00 ja päättyy 17.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

18.8. Svart Picnic Helsinki
Käpylän kioski
Pohjolankatu 40, Helsinki
Kello 12.00-17.00
Vapaa pääsy

https://www.facebook.com/events/2185618645003594/

https://www.facebook.com/K%C3%A4pyl%C3%A4n-kiska-182179305177988/

Aikataulu
12.00 Svartin levykauppa auki, Svart DJ:t
13.00 Teemu (Teemu & The Deathblows)
14.00 DPPT (Daniel Palillo & Pekka Toivonen)
15.00 (Lyhyet) Kynnet
16.00 Ghost World