STOP THE PRESS!

Musikaali Notre Damen kellonsoittaja Tampereelle syksyllä 2019 – Lipunmyynti alkaa keskiviikkona

Notre Damen kellonsoittajaTampereen Teatterin upeiden musikaalituotantojen sarja saa jatkoa syksyllä 2019, kun teatteri tuo ensi-iltaan musikaalin, jota ei ole Suomessa aiemmin nähty. Suomen ensi-iltansa saa vaikuttava suurmusikaali Notre Damen kellonsoittaja, joka perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Walt Disney -animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, laulujen sanat on kirjoittanut Stephen Schwartz ja käsikirjoituksen on tehnyt Peter Parnell. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.

Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, musikaalimaestro Tampereen Teatterin aiempien menestysmusikaalien Cats, Sugar – Piukat paikat ja Les Misérables takaa. Lavastuksesta vastaa Marjatta Kuivasto, kapellimestarina toimii Martin Segerstråle ja koreografina Adrienne Åbjörn. Musikaalin näyttelijät ja muu taiteellinen ryhmä julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Musikaalin kaksoisensi-ilta on 13. ja 14. syyskuuta 2019 päänäyttämöllä. Lipunmyynti alkaa ylihuomenna keskiviikkona 15. elokuuta 2018.

Liput: lippu.fi ja Kulttuurimyymälä Aplodi p. 010 346 2500.