STOP THE PRESS!

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri teki uuden katsojaennätyksen

Tämän kesän Kaksi Puuta –musikaalin kävi katsomassa 20 700 katsojaa. Ensi kesänä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nautitaan Juha Vainion tarinaan paneutuvasta Sellaista elämä on –musiikkinäytelmästä.

Suosituksi kesäteatteriksi jo aiempina kesinä noussut Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri löi tänä vuonna kaikki aiemmat katsojaennätyksensä Juha Tapion hitteihin perustuvalla Kaksi Puuta –esityksellään. Otto Kanervan ja Oskun Valveen kirjoittama ja Otto Kanervan ohjaama romanttinen komedia keräsi kesän aikana 20 700 katsojaa teatterin täyttöasteen ollessa huimat 96%.

Ria Katajan, Mikko Töyssyn, Otto Kanervan, Hanna Vahtikarin, Veera Tapanaisen ja Miikka J.Anttilan tähdittämää musikaalia esitettiin Hämeenlinnan Kaupunginpuiston katetussa katsomossa 30.6.-11.8.2018. Kesä huipentui Juha Tapion loppuunmyytyyn Kaksi puuta –konserttiin sunnuntaina 12.8.2018. ”Meillä on aivan uskomaton kesä takana. Miltei jokainen ilta oli loppuunmyyty ja tätä musikaalia oli ilo esittää kun vuorovaikutus yleisön kanssa toimi hienosti. Juha Tapion laulut ovat selkeästi löytäneet paikkansa myös suomalaisessa kesäteatterissa. Lisäksi oli olo huomata miten hyvin hieman lisää katsojapaikkojakin tuonut uusi katettu katsomo palveli hienosti niin kesähelteillä kuin harvoina sadepäivinäkin. Nyt vedetään hetki henkeä ja lähdetään innolla kohti ensi kesän seikkailuja”, kommentoi Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin kantava voima Otto Kanerva.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri ja kesä 2019

Ensi kesänä Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri esittää Sellaista elämä on –nimisen musiikkinäytelmän, joka kertoo Juha Vainion tarinan. Runsaasti musiikkia sisältävän näytelmän ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva ja Mikko Kivinen, joka myös ohjaa esityksen.