STOP THE PRESS!

Stand-up -tähti Dylan Moran Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle keväällä 2019

Dylan Moran

kuva: Andy Hollingworth

Suosittu irlantilainen stand up -koomikko Dylan Moran aloittaa uunituoreen Dr Cosmos -kiertueen, joka vie hänet aluksi 42 saliin Briteissä. Kansainvälisiin esityksiin hän keskittyy vuoden 2019 aikana. Dylan Moran esittelee jälleen uniikkia näkökulmaansa rakkaudesta, politiikasta, kurjuudesta ja arjen jokapäiväisestä hullunkurisuudesta, minkä hän välittää katsojalle sellaisella runollisella hurmiolla kuin vain yksi sukupolvensa hienoimmista koomikoista voi.

Morania on kutsuttu stand upin Oscar Wildeksi ja hänen kuuluisa lakoninen, älykäs ja pähkähullun lyyrinen tyylinsä lupaa, että ilta on kuin ohittamaton matka tulkitsemaan maailmaa, kliseitä väistellen ja kaikkinaisia typeryyksiä ja arjen latteuksia viiltäen.

Dylan Moran on koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja, josta tuli vuonna 1996 nuorin Edinburgh Festival Fringe -tapahtuman himoitun pääpalkinnon Perrier Awardin voittaja. Moran on toiminut käsikirjoittajana ja tähtenä Suomessakin nähdyssä Kirjava joukko –tv-sarjassa, joka on voittanut kaksi BAFTA-palkintoa. Lisäksi hänet on nähty valkokankaalla mm. elokuvissa Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead sekä Run Fatboy Run. Moran on tehnyt urallaan useita maailmankiertueita ja esiintynyt jopa Kazakstanissa ja Ukrainassa sekä eri puolilla USA:ta. Hänen edellinen kiertueensa Off the Hook esitettiin 149 kertaa eri puolilla maailmaa, joukossa loppuunmyydyt salit Helsingissä ja Turussa vuonna 2015.

DYLAN MORAN – DR. COSMOS

To 14.3. Klo 20 Turku, Sigyn-sali
Pe 15.3. Klo 20 Tampere, Tampere-talo, Pieni sali
La 16.3. Klo 20 Helsinki, Kulttuuritalo

LIPUT
€ 39,00 Lippupiste, www.lippu.fi  (sis. palvelumaksun 3,50)
K-15
Kesto 2h (sis. väliajan)
Liput myynnissä 4.9.2018 kello 09.00 alkaen