STOP THE PRESS!

Elisa Viihteen alkuperäissarja Bullets saa ensi-iltansa 19.10.2018

BulletsKymmenosaisen jännityssarjan näyttelijäkaarti on kansainvälinen ja nimekäs. Alkuperäissarjan pääosissa nähdään Krista Kosonen, Tommi Korpela ja saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli (Game of Thrones). Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvatun sarjan muissa merkittävissä rooleissa nähdään mm. Jani Volanen, Outi Mäenpää ja ruotsalaistähti Dragomir Mrsicic (Rahalla saa / Snabba Cash). Bulletsin pääohjaaja on Pete Riski, ja lisäksi Antti J. Jokinen on ohjannut Belgiassa kuvatut osuudet.

Pieleen mennyt huumeratsia tuo yhteen vastahakoisen työparin – kokeneen huumepoliisin Timo Viidan (Tommi Korpela) ja peitetehtäviin erikoistuneen rikostutkijan Mari Saaren (Krista Kosonen). Juttu paljastuu odotettua monimutkaisemmaksi, jolloin Saari soluttautuu terroristiyhteyksistä epäillyn turvapaikanhakijan Madina Taburovan (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Kun tietoa pimitetään puolin ja toisin, uppoutuvat Saari ja Viita syvälle valheiden verkkoon, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Tutkinnan edetessä Saari asettaa itsensä hengenvaaraan – ja samalla Helsinki on suuremmassa vaarassa kuin koskaan.

Minna Virtasen (Kylmäverisesti sinun) ja Venla-palkitun Antti Pesosen (Sorjonen) luoma sekä Pesosen, Matti Laineen ja Kirsi Vikmanin käsikirjoittama Bullets voitti Buyers’ Coup de Coeur Award -palkinnon huhtikuussa Cannesin MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa. Bulletsin tuottaa suomalainen Vertigo ja sen osatuottajia ovat saksalainen Nadcon (Silta, The Killing) ja belgialainen Lumière. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision.