STOP THE PRESS!

Heikki Salon näytelmä ensi kesänä Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella

Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella nähdään kesällä 2019 ensimmäistä kertaa Heikki Salon uusi musiikkikomedia 506 ikkunaa. Ensi-ilta on 13.6.2019.

Musiikkina kuullaan huippusuosittuja Miljoonasateen lauluja mm. Tulkoon rakkaus, Marraskuu ja 506 ikkunaa.

506 ikkunaa on koominen ja lämminhenkinen tarina veljeksistä ja rakkaudesta. Näytelmä kertoo hulvattomista asukkaista kerrostalossa, jossa on 506 ikkunaa. Mukana on myös ripaus jännitystä ja eräs rikos.

Isoveli Anselmin roolissa nähdään musiikin ja viihteen monitoimimiehet Heikki Hela ja Sami Hintsanen. Muissa rooleissa nähdään mm. Sanni Haahdenmaa, Janne Kallioniemi, Birgitta Putkonen ja Jarkko Tiainen.

Loistavia arvioita saanut nelihenkinen orkesteri jatkaa jälleen ensi kesänä kapellimestarinsa Antti Parangon johdolla.

Esityksen ohjaa Olka Horila.

–        Viikinsaaren kesäteatteri on muotoutunut viime vuosina vahvasti musiikkiteatteriksi ja on hienoa saada tälle jatkoa Heikki Salon ja Miljoonasateen musiikin kanssa, toiminnanjohtaja Putkonen iloitsee.

–        Todella hyvä juttu, että näytelmä saatiin Tampereelle ja Viikinsaaren kesäteatteriin. Sieltä näkyy myös Pispalaa, riemuitsee Heikki Salo.

506 ikkunaa esitykset ovat 13.6.-10.8. 2019.

Lipunmyynti alkaa 11.9.2018 Lippupisteen toimipaikoissa kautta maan mm. Kulttuurimyymälä Aplodissa (Hämeenkatu 14b, Tampere) sekä Lippu.fi-verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa.