STOP THE PRESS!

Lappeenrannan kaupunginteatteri etsii avustajia keväällä 2019 nähtävään 70-vuotisjuhlanäytelmäänsä

Lappeenrannan kaupunginteatteri etsii avustajia 70-vuotisjuhlanäytelmäänsä. Teatterin uuden ohjaajan Sirpa Riuttalan esikoisohjaus Lappeenrannassa on musiikkiteatteriesitys, jossa tekijät pääsevät laulamaan ja liikkumaan.

Riuttala kertoo, että teos etsii myös uusia muotoja, suurta spektaakkelia, komediaa ja kaiken tämän yhdistelmää.

– Jos olet innostunut teatterista ja valmis sitoutumaan produktioomme, saatat olla etsimämme tyyppi! Tanssi- ja laulutaito on etu, mutta älä jätä hakematta, vaikka sisäinen ballerinasi tai laulajasi ei olisi vielä löytynytkään. Etsimme ensisijaisesti porukkaan sopivia, raikkaalla asenteella varustettuja esiintyjiä, iältään viidestätoista ylöspäin.

Harjoitukset alkavat joulukuussa 2018 ja ensi-ilta on 23.2.2019. Avustajien harjoitukset järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin.

Avustajaksi mieliville järjestettävä casting-tilaisuus alkaa Lappeenrannan kaupunginteatterissa lauantaina 6.10. klo 10. Kokoontuminen tapahtuu teatterin yleisölämpiössä. Osallistujia pyydetään varaamaan aikaa klo 16.45 saakka. Riuttalan mukaan kannattaa varautua liikkumiseen sopivalla vaatetuksella.

– Valmistaudu esittämään lyhyt, yleisesti tunnettu kappale, ei säestystä, sekä tee lyhyt korkeintaan 1 minuutin pituinen esitys aiheesta rajanylitys.