STOP THE PRESS!

Jukka Puotila ja Jukka Leisti pääosissa Tampereen Komediateatterin kesässä 10 vuoden tauon jälkeen

Tampereen Komediateatterin katetussa Kesäteatterissa saa kesällä 2019 ensi-iltansa Ray ja Michael Cooneyn riemastuttava farssi Voi veljet! (Tom, Dick & Harry), jota on aiemmin esitetty ammattiteattereissa Suomessa vain Heinolan kesäteatterissa. Varsinainen paukku on kuitenkin kesän näyttelijäkaarti. Kolmena veljeksenä nähdään Jukka Leisti, Jukka Puotila ja Tommi Raitolehto. Heidän rinnallaan nähdään taiturimaiset naiset Petra Karjalainen ja Mari Turunen. Muissa rooleissa viihdyttävät muun muassa Aku Sajakorpi ja Vesa Kietäväinen.

Jukka Puotila ja Jukka Leisti nähtiin viimeksi yhdessä Tampereen Komediateatterin kesäesityksessä Sukuvika (2009), niin ikään Ray Cooneyn kirjoittamassa farssissa. Herrat ovat esiintyneet yhdessä katetussa kesäteatterissa yhteensä viitenä kesänä ja ne kaikki ovat olleet suuria menestyksiä. Voi veljet!  -esityksen ensi-ilta on 8.6.2019. Sen ohjaa Komediateatterin toinen johtaja Panu Raipia.

Uutuutena katetussa Kesäteatterissa on tulevana kesänä myös anniskelualue, johon ennen esitystä tai väliajalla ostetun juoman voi ottaa mukaan!

Lastenesityksenä nähdään Sinikka ja Tiina Nopolan vauhdikas Risto Räppääjä ja villi kone. Rauli Jokelinin ohjaama esitys sisältää Nopoloille tyypillistä lämmintä huumoria, mutta myös lennokasta satiiria laitteiden ja pelikoneiden viettelyksistä. Kyseessä on jo kolmas Risto Räppääjä –esitys Tampereen Komediateatterissa. Risto Räppääjän ensi-ilta on Päänäyttämöllä 14.5.2019. Esityksen tuottaa Suomen Teatteriopisto.