STOP THE PRESS!

Sony Interactive Entertainment julkistaa PlayStation®Classic -pelikonsolin nostalgisen minikonsolin

PlayStation ClassicSony Interactive Entertainment (SIE) julkaisee Japanissa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa PlayStation®Classic -pelikonsolin 3.12.2018. Minikokoinen konsoli vastaa ulkoasultaan alkuperäistä PlayStationia®, ja sen mukana toimitetaan 20 valmiiksi asennettua alkuperäistä peliä.

Alkuperäinen PlayStation julkaistiin ensimmäisenä Japanissa 3.12.1994. Uraauurtava pelikonsoli sisälsi merkittäviä innovaatioita, kuten reaaliaikaisen 3D-grafiikan ja CD-ROM-aseman, joilla oli valtava vaikutus peliteollisuuteen 1990-luvulla ja sen jälkeenkin.

PlayStation Classicin muotoilu muistuttaa PlayStationia®, mukaan lukien painikkeiden sijoittelu sekä ohjaimet ja ulkokuori*1, mutta pienemmässä koossa. PlayStation Classic on 45 prosenttia pienempi kuin alkuperäinen konsoli, ja se sisältää 20 valmiiksi asennettua*2 PlayStation-peliä*3, kuten Final Fantasy® VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), ja Wild Arms (SIE). PlayStation Classic sopii täydellisesti sekä nostalgianjanoisille, alkuperäisestä PlayStation-konsolista nauttineille faneille että uusille pelaajille, jotka haluavat kokea 1990-luvun klassiset PlayStation-pelit ensimmäistä kertaa.

PlayStation Classic sisältää HDMI™-kaapelin televisioon ja muihin ulkoisiin näyttöihin liittämistä varten sekä USB-kaapelin*4, jolla laite liitetään verkkovirtalähteenä toimivaan USB-muuntajaan (myydään erikseen). Osa laitteelle asennetuista peleistä tukee kaksinpeliä, jolloin käyttäjät voivat pelata yhdessä ystäviensä kanssa tai heitä vastaan konsolin mukana toimitettavilla kahdella peliohjaimella.

SIE jatkaa edelleen PlayStation®-laitteiden pelivalikoiman ja verkkopalveluiden laajentamista tarjotakseen ainutlaatuisia viihdekokemuksia, jotka ovat mahdollisia vain PlayStationilla.
PlayStation®Classic

Tuotteen nimi PlayStation®Classic
Tuotekoodi Eurooppa:SCPH-1000R
Julkaisupäivä 3.12.2018
Sisältö PlayStation®Classic
2 ohjainta
HDMI™-kaapeli
USB-kaapeli*4
Painettu materiaali
Tekijänoikeudet ©Sony Interactive Entertainment Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.Ominaisuuksiin voidaan tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Tekniset tiedot

Tuotteen nimi PlayStation®Classic
Tuotekoodi SCPH-1000R-sarja
Videolähtö 720p, 480p
Äänen ulostulo Linear PCM
Tulo/lähtö HDMI™-lähtöportti
USB-portti (Micro-B)*4
2 ohjainporttia
Virta DC 5 V / 1,0 A
Enimmäisnimellisteho 5 W
Ulkoiset mitat Noin 149 x 33 x 105 mm (leveys x korkeus x syvyys) (ilman ohjaimia)
Paino Konsoli      Noin 170 g
Ohjain       Noin 140 g
Käyttölämpötila 5–35℃

*Ominaisuuksiin voidaan tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

*1 Ulkokuoren muotoilu vaihtelee myyntialueen mukaan.

*2 Pelivalikoima saattaa vaihdella myyntialueen mukaan.

*3 Ohjelmistoja ei voi lisätä lataamalla tai muilla tavoin. Muistikorttien kaltaisia PlayStation®-lisälaitteita ei voi käyttää PlayStation®Classicin kanssa.

*4 Konsolin käyttäminen vaatii yleisesti saatavilla olevan USB-muuntajan (myydään erikseen). Käytä muuntajaa, joka tukee 5 voltin ja 1,0 ampeerin USB-lähtöä (A-tyyppi). Kaikki muuntajat eivät välttämättä kuitenkaan ole yhteensopivia konsolin kanssa.