STOP THE PRESS!

Nörttilivestä Pullervon päihittäjä? – Koodia Suomesta ry järjestää Nörttiliven 11.10.2018

Norppalive veti massoittain ihmisiä netin ääreen seuraamaan Pullervo-norpan touhuja ja touhuamattomuuksia.

Koodia Suomesta ry:n valistuneen ja hyvin puolueettoman arvion perusteella keskiverto nörtti on hyljettä kiinnostavampi seurattava: sormet käyvät salamannopeasti näppäimistöllä, ilmekään ei värähdä eikä minkäänlainen taustahälinä häiritse kuulokkeet korvilla työhönsä keskittynyttä nörttiä. Vai häiritseekö sittenkin? Saako yllättävä kahvinhimo koodarin nostamaan peppunsa penkistä ja hakemaan juotavaa? Jatkuuko koodaaminen keskeytymättömänä?

Yhdistys viettää Suomalaisen koodin päivää torstaina 11. lokakuuta tarjoamalla kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden Nörttiliven seuraamiseen. Nörttilive ja Suomalaisen koodin päivä on nörttityylille uskollisesti sijoitettu binääriseen päivään eli päivään, jonka järjestys kalenterivuodessa ilmoitetaan pelkillä ykkösillä ja nollilla.

Nörttiliveä pääsee seuraamaan osoitteessa www.nörttilive.fi (ja www.norttilive.fi). Nörttiliveen on ilmoittautunut mukaan kymmenkunta yritystä.

Yhdistyksen jäsenyrityksiä on haastettu mukaan nörttiliveen, ja ne ovat edelleen haastaneet muita mukaan.

Euroopan laajuista koodausviikkoa vietetään tänä vuonna 6.–21. lokakuuta. Koodia Suomesta ry jäsenyrityksineen on ensimmäistä kertaa mukana juhlistamassa koodausviikkoa.

Koodia Suomesta ry on perustettu vuonna 2015. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaista ohjelmointiosaamista sekä kannustaa toimijoita yhteistyöhön.