STOP THE PRESS!

Rimakauhua ja rakkautta nyt myös kirjana

Rimakauhua ja rakkautta - elämä jatkuuMitä Adamille, Jennylle, Petelle, Karenille ja Davidille tapahtui sen jälkeen kun Rachel oli kuollut? Uutuuskirja Rimakauhua ja rakkautta – Elämä jatkuu täydentää supersuositun tv-sarjan tapahtumia kertomalla päähenkilöiden elämästä Rachelin kuolemaa seuranneena vuonna eli viidennen ja kuudennen tuotantokauden välissä. Brittikirjailija Carmel Harrington on kirjoittanut menestysteoksen yhteistyössä tv-sarjan tekijätiimin kanssa.

Rachelin äkillinen kuolema sai heidät kaikki surusta sekaisin. Adamilla ei ole aikaa surra, sillä hänen on jaksettava heidän pienen poikavauvansa tähden. Enää ei ole muita kuin he kaksi, vai onko sittenkin?

Jenny tietää, että Pete on hänelle se ainoa oikea, joten palaaminen yhteen on täydellinen ratkaisu. Jenny tosin on viimeisillään raskaana, eikä vauvan isä ole Pete. Pääsevätkö he vanhojen kaunojen yli?

Karenin ja Davidin avioero sujuu sopuisasti — ainakin siihen saakka kunnes David aloittaa suhteen asianajajansa kanssa. Arki kolmen pienen lapsen kanssa vaatii tasapainoilua, eikä se onnistu yksin keneltäkään.

Carmel Harrington on syntynyt Lontoossa, mutta asunut Irlannissa 10-vuotiaasta lähtien. Hän työskenteli suurissa kansainvälisissä yrityksissä, kunnes vaihtoi liike-elämän oravanpyörän kotiäitiyteen ja kirjojen kirjoittamiseen. Harrington on julkaissut seitsemän romaania ja johtaa Irlannin Wexfordissa järjestettäviä kirjallisuusfestivaaleja.

Carmel Harrington: Rimakauhua ja rakkautta – Elämä jatkuu
Alkuteos Cold Feet Lost Years | Suomentanut Marja Helanen
398 sivua | Saatavana painettuna kirjana ja sähkökirjana