STOP THE PRESS!

Joulujuoksulla apua kotimaan lapsille

Joulujuoksulla autetaan jo viidettä kertaa kotimaan lapsia 1.12. Helsingissä. Luvassa on hauska koko perheen tapahtuma ja mukana myös lapsille oma joulujuoksu. Tapahtumaan odotetaan jopa 1 500 innokasta osallistujaa. Joulujuoksu on Pelastakaa Lapset ry:n järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja kotimaan köyhien lasten auttamiseksi. Icebug Finland on tapahtuman pääsponsori.

Suomessa elää yli 100 000 lasta köyhissä perheissä. He ovat syrjäytymisvaarassa. Pelastakaa Lapset auttaa tuhansia köyhissä perheissä eläviä lapsia ja nuoria maksamalla lasten harrastusmaksuja ja hankkimalla nuorille oppikirjoja lukio- tai ammattiopintoihin. Osallistumalla Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksuun voi olla mukana auttamassa kotimaan lapsia.

Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksu järjestetään lauantaina 1.12. Helsingissä, alkaen klo 15 Finlandia-talolta. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, sillä viiden tai kymmenen kilometrin matkan voi juosta tai vaihtoehtoisesti kävellä viisi kilometriä. Reitti kulkee kauniin Töölönlahden ympäri. Jo viidettä kertaa järjestettävässä tapahtumassamme on myös lasten oma Joulujuoksu. Pukeutumalla jouluiseen asuun voi osallistua myös naamiaiskilpailuun. Kolme nopeinta naista ja miestä sekä kolme parhaiten pukeutunutta palkitaan.

Tapahtumassa on luvassa iloista joulutunnelmaa ja hyvää musiikkia! Musiikista vastaa nuori, lupaava laulaja Ipa. Yleisöä viihdyttää myös Sirkus Sirius.

Osallistumishintaan (40 tai 50 €) sisältyy joulujuoksupipo, diplomi, ajanotto sekä huoltopalvelut ja ensiapu reitillä ja maalissa. Viime vuoden Joulujuoksuun osallistui 1200 iloista juoksijaa. Tänä vuonna paikalle odotetaan jopa 1500 osallistujaa.

Osallistumalla Joulujuoksuun voi samalla auttaa kotimaan hädänalaisia lapsia ja lapsiperheitä. Tapahtuman tuotto ohjataan Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön, kuten köyhyydessä elävien lasten auttamiseen. Pelastakaa Lasten joulukeräyksen ja Joulujuoksun tuottojen turvin muun muassa maksamme lasten harrastusmaksuja sekä hankimme nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle.

Joulujuoksuun voi osallistua osoitteessa: https://www.joulujuoksu.fi/fi/ilmoittaudu/

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen voi myös osallistua:

  • Lähettämällä tekstiviestin LAPSELLE numeroon 16499 (10€)
  • lahjoittamalla keräystilille IBAN FI64 1017 3000 2107 27, viestiksi ”joulu”
  • verkkolahjoituksella osoitteessa www.pelastakaalapset.fi