STOP THE PRESS!

Tamperelaiset kesäteatterit uudenlaiseen yhteistyöhön

Tamperelaiset ammattikesäteatterit tiivistävät yhteistyötään. Pyynikin kesäteatteri, Tampereen Komediateatteri ja Viikinsaaren kesäteatteri työskentelevät yhdessä tuodakseen esiin Tampereen hienoa kesäteatteritarjontaa paikallisesti ja valtakunnallisesti. Ensimmäisenä uuden yhteistyön merkkinä teatterit ovat ottaneet käyttöön KesäTREatteri-kimppalipun.

Kimppalippu sisältää teatterikäynnin kesällä 2019 Tampereen Komediateatterin farssissa Voi veljet!, Viikinsaaren kesäteatterin musiikkikomediassa 506 ikkunaa sekä Pyynikin kesäteatterin komediassa Nuotin vierestä. Kimppalippu on myynnissä kaikissa kolmessa teatterissa vuoden 2018 loppuun saakka 99 euron hintaan.

”Uskomme kaikkien hyötyvän siitä, että kilpailutilanteesta huolimatta jokainen meistä kannustaa asiakkaitamme käymään myös muissa teattereissa” kertoo Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko.

KesäTREatteri-kimppalipulla enemmän teatterielämyksiä

Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään kesällä 2019 Heikki Salon musiikkikomedia 506 ikkunaa, jonka ohjaa Olka Horila. 506 ikkunaa on lämminhenkinen tarina veljeksistä ja rakkaudesta. Se on koominen tarina erään kerrostalon asukeista, hulvattomista henkilöistä, jotka kaikki etsivät rakkautta. Teoksessa kuullaan Miljoonasateen musiikkia ja rooleissa nähdään Heikki Hela/Sami Hintsanen, Sanni Haahdenmaa, Krista Putkonen-Örn, Janne Kallioniemi, Birgitta Putkonen, Jarkko Tiainen ja Saska Pulkkinen. Esitykset 13.6.-10.8.2019.

Pyynikin kesäteatterin ohjelmistossa kesällä 2019 on komedia Nuotin vierestä. Johanna Hartikaisen käsikirjoittaman ihmissuhdekomedian ohjaa Ola Tuominen. Tarinassa insinööri Arto toteuttaa vaimonsa viisivuotissuunnitelmaa täydellisen uran ja perheen saavuttamiseksi, kunnes tapahtumiin sotkeutuvat äiti, karaoke ja sattuma. Rooleissa mm. Juha-Matti Koskela, Tiina Weckström, Irina Vartia, Kaisa Hela, Jarmo Perälä, Leena Rousti, Karoliina Blackburn, Seppo Paajanen ja Hanna Gibson. Esitykset 11.6.-10.8.2019.

Tampereen Komediateatterin Voi veljet! -farssin ovat kirjoittaneet Ray Cooney ja hänen poikansa Michael. Panu Raipian ohjaaman näytelmän tapahtumat sijoittuvat keskiluokkaisen englantilaispariskunnan kotiin, jossa valmistaudutaan iloiseen perhetapahtumaan. Tomin ja Lindan suunnitelmat uhkaavat romuttua Tomin veljien Dickin ja Harryn saavuttua taloon. Näyttelijöinä Jukka Puotila, Jukka Leisti, Tommi Raitolehto, Petra Karjalainen, Mari Turunen, Aku Sajakorpi sekä Vesa Kietäväinen. Esitykset 7.6.-10.8.2019.