STOP THE PRESS!

Club for Fiven loppuvuoden yllätys: uusi albumi ja tunnin tv-ohjelma

Jouluna live -albumi ilmestyy 30.11.2018 ja Club for Five: Jouluna Live -konsertti nähdään joulukuussa Ylen kanavissa. 

Club For Five
kuva: Maarit Kytöharju

Kansainvälisesti arvostettu Club For Five elää vuoden kiireisimpiä aikoja valmistautuessaan ensi viikolla starttaavaan Jouluna 2018 -kiertueeseen. Joulukiertueen lisäksi yhtyeellä on tänä vuonna tarjota ystävilleen vielä mojova yllätys. Loppuvuoden aikana on luvassa sekä televisiossa esitettävä joulukonsertti että tästä taltioinnista tehty uusi joululevy. 

Ylen Studio 2:ssa Pasilassa taltioitu Club for Five: Jouluna Live sisältää viisitoista suomenkielistä yleisösuosikkia Club For Fiven laajasta joululauluvalikoimasta. Yhtyeen kiertueohjelmistosta poikkeava biisilista räätälöitiin taltiointia varten yhdessä Ylen kanssa. Mukaan haluttiin suomalaisen joulun erilaisia puolia. Yhtye sai paitsi viihdyttää kepeämmillä ja humoristisilla numeroilla, myös mahdollisuuden ikuistaa ennen levyttämättömiä lauluyhtyeversioita klassikoista kuten ”En etsi valtaa loistoa” ja ”Arkihuolesi kaikki heitä”. Tunnin tv-ohjelma julkaistaan Areenassa 14.12. ja esitetään Ylen kanavilla jouluaattona ja tapaninpäivänä.  Jouluna Live -albumi julkaistaan fyysisenä versiona 30.11., josta lähtien sitä saa ostaa yhtyeen kiertueelta tai Levykauppa Äx ja Prisma -myymälöistä kautta maan. Levyn digitaalinen versio ilmestyy 17.12.2018. Albumilla ja tv-ohjelmassa kuullaan pienin muutoksin sama tunnin valikoima joulumusiikkia.  

Jo useamman joulualbumin julkaissut Club For Five iloitsee ensimmäisestä joululivestään: ”Oli hienoa päästä vihdoin ikuistamaan liveversioita joulusovituksistamme. Uskomme niistä välittyvän aivan erilaista tunnelmaa studioraitoihin verrattuna. Konserttitaltiointi Pasilan Studio 2:ssa oli hieno kokemus. Kynttilät hehkuivat ja studioyleisöön mahtui mukaan myös tuttuja ja perheenjäseniä, mikä antoi paljon lämpöä”

Club For Five on julkaissut aiemmin kaksi joulualbumia ja yhden joulukokoelman sekä tehnyt joulukiertueita vuodesta 2006. Monipuolisuudestaan ja tyylillisestä irrottelusta tunnetun yhtyeen Jouluna 2018 -kiertue käynnistyy jälleen päivitetyn ohjelmiston kanssa Vantaalta perjantaina 30.11.2018. Ennen sitä Club For Five esiintyy vielä mm. Helsingin Joulukadun avajaisissa sunnuntaina 25.11.2018. 

CLUB FOR FIVE: JOULUNA LIVE ALBUMI 
1. Kello löi jo viisi (Joulukirkkoon)
2. Tule joulu kultainen
3. En etsi valtaa loistoa
4. Arkihuolesi kaikki heitä
5. Petteri punakuono
6. Sydämeeni joulun teen
7. Lumineito
8. Tuikkikaa oi joulun tähtöset
9. Jouluyö, juhlayö
10. Joululaulu
11. Jouluenkeli
12. Sika
13. Tonttujen joulu
14. Varpunen jouluaamuna

CLUB FOR FIVE: JOULUNA LIVE TV-OHJELMA
Suosittu lauluyhtye Club For Five esittää studiokonsertissa rakastetuimpia joululauluja. Tv-ohjelman on ohjannut Matti Grönberg. Tunnin tv-ohjelma julkaistaan Areenassa 14.12. ja esitetään Ylen kanavilla jouluaattona ja tapaninpäivänä. Albumista poiketen televisio-ohjelmassa kuullaan lisäksi kappale ”Maa on niin kaunis”. Ohjelmasta julkaistaan musiikkivideoina 22.11. ”Petteri Punakuono” ja 30.11. ”En etsi valtaa, loistoa”.

JOULUNA 2018 -KIERTUE 
Pe 30.11. Martinus, Vantaa
La 1.12.  Musiikkitalo, Helsinki 
Su 2.12. Musiikkitalo, Helsinki (esitykset klo 15 ja 19)
Ma 3.12.  Hyvinkääsali
Su 9.12. Lappeenranta-sali
Ma 10.12.. Kuopion Musiikkikeskus
Ti 11.12. Kuhmo-talo
Ke 12.12. Sibeliustalo, Lahti
To 13.12. Verkatehdas, Hämeenlinna
La 15.12. Tapiolasali, Espoon Kulttuurikeskus (esitykset klo 15 ja 19)
Ma 17.12. Tampere-talo
Ti 18.12.  Paviljonki, Jyväskylä
Ke 19.12 Logomo, Turku
To 20.12. Kulttuuritalo, Helsinki

Liput ja lisätiedot: www.clubforfive.fi ja konserttipaikkojen omat nettisivut