STOP THE PRESS!

Muumimuseon Taikatalvi herättää Tampereen Sorsapuiston talviunesta

Muumimuseon Taikatalvi
Kuva: Laura Vanzo

Muumimuseon Taikatalvi -tapahtuma täyttää jälleen Tampereen keskustassa olevan Sorsapuiston talvisella hauskanpidolla ja satumaisella valaistuksella lauantaina 2.3.2019 klo 14-21.

Katsele muumianimaatioita, laske jäämäkeä, luistele Sorsalammella, ota vauhdit karusellissa, tapaa Muumipeikko ja nauti kodan lämmöstä. Luvassa on taianomainen päivä täynnä talvisia aktiviteetteja ja muumimaisen mukavaa yhdessäoloa. Puisto on puettu taianomaiseen valaistukseen, joka luo täydelliset puitteet unelmien talvipiknikille. Voit tuoda eväät mukanasi, mutta ruokaa ja juomaa voit ostaa myös paikan päältä. Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta on mukana mahdollistamassa vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumista luisteluun klo 14-18. Pimenevässä talvi-illassa nautit elävästä musiikista ja kuumista juomista. Tervetuloa nauttimaan talven parhaasta tunnelmasta yksin, kaksin tai porukalla!

Muumimuseo ja Tampere-talo Shop ovat tapahtumapäivänä avoinna klo 10-21. Museossa on lauantaina Taikatalven tarina -tuokiot suomeksi klo 13 ja englanniksi klo 15. Tampere-talon ravintola Tuhto on avoinna klo 12-21.30. ja Tuhton talvikahvila palvelee tapahtuma-alueella klo 14-21 muiden ruokapisteiden lisäksi. Tapahtuman aikana palkitaan joka tunti paras  hashtagilla #muumimuseontaikatalvi facebookin tai instagramiin jaettu kuva kahdella vapaalipulla Muumimuseoon. 

Muumimuseon Taikatalvi -tapahtuma Sorsapuistossa on pääsymaksuton. 

Museon pääsymaksu on tapahtumapäivänä 2.3. 10 € aikuisilta (normaalisti 12 €) ja 6 € lapsilta, perhelipun hinta on 25 € (30€). 

Tapahtuman järjestävät Visit Tampere Oy, Muumimuseo ja Tampere-talo.

Taikatalven Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/283121219041256/