STOP THE PRESS!

Elastinen konsertoi Taaborinvuorella

Elastinen
Kuva: Viivi Huuska

Suomen menestyneimpiin ja suosituimpiin hip hop –artisteihin kuuluva Elastinen esiintyy elokuussa Taaborivuorella Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa.

Elastinen on artisti, tuottaja ja yrittäjä, sekä yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut, sekä myös Profeetat -kokoonpanossakin vuosina 2016-2017 vaikuttanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Elastisen viimeisimmät singlejulkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) (2018).

Huhtikuussa 2018 julkaistu Supervoimii -kappale nousi pari päivää julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen Top 50 -listan ensimmäiselle sijalle, sekä on striimannut reilusti yli platinaan oikeuttavan määrän. Kappale on ollut myös aktiivisessa radiosoitossa eri kanavilla ja ollut useita viikkoja Suomen radioiden soitetuin kappale. Lokakuussa 2018 julkaistu Loppuun Asti -single on striimannut Spotifyssa reilusti yli kulta-rajan, sekä soinut tiuhaan useilla eri radiokanavilla.

Taaborinvuori on konserttipaikkana erityislaatuinen. Metsikön keskellä sijaitseva osittain katettu katsomo luo isoon konserttiin intiimin klubitunnelman. Taaborilla on vuodesta 1996 lähtien järjestetty konsertteja, joissa ovat esiintyneet useat suomirockin ja -popin keskeiset vaikuttajat.

Nurmijärven kulttuuripalveluiden kulttuurituottajan Johanna Raasteen mukaan yleisöltä on tullut toiveita Elastisen konsertista. 

– Elastinen sopii hyvin Taaborinvuorelle, sillä hänellä näyttää olevan mielenkiintoa kansalliskirjailijaamme kohtaan.  Elastisen ensimmäinen sooloalbumi kantoi nimeä Elaksis Kivi, joka on anagrammi Aleksis Kivestä. Viime vuonna julkaistu Mikkoa Aaltosen kirjoittama kirja kertoo Rähinä-jengin matkasta hittitehtaaksi ja kantaa nimeä Seitsemän veljestä – 20 vuotta rähinää, Johanna Raaste kertoo.

Elastisen konsertin lipunmyynti alkaa pe 1.3. klo 9.00 alkaen.

la 10.8. klo 15 Taaborinvuori soi: Elastinen. Taaborinvuori, Koulunkulmantie 34, Palojoki (Nurmijärvi). Liput 28 /24 € + toimitusmaksu alk. 1 €  www.lippu.fi. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut, www.nurmijarvi.fi/tapahtumat